Begeleider Speciaal Onderwijs

Omschrijving

Wil jij graag werken met kinderen of jongeren met een verstandelijke beperking en hen helpen zich verder te ontwikkelen? 

Werk jij graag in Amsterdam vanuit de zorg in het (voortgezet) speciaal onderwijs? 

Heb jij een hbo of mbo 4 diploma in een relevante studierichting en ongeveer 2 jaar relevante werkervaring? Lees dan verder en solliciteer als specialistisch begeleider  in het speciaal onderwijs voor Cordaan Jeugd.


Verschillende vacatures: 

Voor de Specialistische Begeleiding in het speciaal onderwijs hebben wij meerdere vacatures.

We zijn per direct op zoek naar een begeleider binnen een voortgezet speciaal onderwijs school (VSO) voor 3 dagen in de week.  

Per 1 februari 2020 hebben we een tijdelijke vacature binnen het speciaal onderwijs (SO) in Amsterdam Zuid. Dit is een vacature voor twee dagen in de week (maandag en dinsdag).

Per 24 februari hebben we een vacature voor 4 dagen in de week,  dinsdag t/m vrijdag, op een speciaal onderwijsschool in Amsterdam West.

Daarnaast zijn we nog op zoek naar flexibele begeleiders. Je krijgt een klein contract en kan op verschillende scholen ingezet worden bij vakantie, ziekte of extra vraag.

In alle bovenstaande functies biedt je pedagogische ondersteuningen aan leerlingen van de school die een extra zorgvraag hebben. Dit kan individueel zijn, of in een klas. Je biedt ondersteuning in netwerkopbouw en kan de ondersteuningsvraag van de cliënten vertalen naar concrete doelen. Je kunt zelfstandig binnen de kaders handelen. Verder ben je oplettend en resultaatgericht.


Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een relevant hbo of mbo 4 diploma, zoals SPH, Pedagogiek, SPW-4, MMZ-4 of vergelijkbaar.
 • Je hebt ongeveer 2 jaar aantoonbare ervaring in het werken met kinderen of jongeren een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek.
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding en werkt graag samen.
 • Je hebt veel positieve energie, en kan deze goed overbrengen op anderen. 


Wat bieden wij?

 • Een half jaar contract voor 4, 16, 24 of 32 uur per week met uitzicht op verlenging.
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg en FWG 40.
 • Je bent met schoolvakanties vrij.
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris.
 • Scholingsmogelijkheden.
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan.


Enthousiast?
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Voeg ook je CV en uitgebreide motivatie toe en geef daarin aan naar welke vacature je voorkeur gaat.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marieke Heinsman (teammanager Cordaan Jeugd) via T. 06 4642 5119. Voor vragen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Nicky van Veenhuizen (recruiter) via T. 06 1186 5088


De sluitingsdatum van deze vacature is 25 november 2019
De gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 2 of maandag 9 december 2019
 
Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.