Omschrijving

Wij zijn voor Team Sup op zoek naar een ervaren, enthousiaste ambulante begeleider die het team komt versterken! Heb je ervaring met het werken in hoogcomplexe casussen en met verschillende doelgroepen, zoals GGZ, LVB+ en NAH? Werk je graag ambulant, zelfstandig en wil je het wijkgerichte werken onder de knie krijgen? Ben je een verbinder en ben jij in staat om jouw ondersteuning af te stemmen op de vraag van de Amsterdammer? Lees dan snel verder!

Team Sup
Team Sup is een nieuw team dat met de komst van de buurtteams in juni 2021 is gestart. We geven aanvullende individuele ondersteuning (AIO) aan zelfstandig wonende Amsterdammers met een complexe hulpvraag. Na aanmelding door een buurtteam maken wij gezamenlijk de afweging: welke ondersteuning neemt Team Sup tijdelijk) over,  en welke ondersteuning blijft bij het buurtteam.

Cordaan heeft voor de verschillende doelgroepen de aanvullende individuele ondersteuning aanbesteed, zoals GGZ, LVB, NAH (niet aangeboren hersenletsel) en ouderen. Voor Amsterdammers die binnen deze doelgroepen vallen en zich tijdelijk moeilijk staande kunnen houden in deze maatschappij en ondersteuning nodig hebben, wordt Team Sup ingeschakeld.

Wat ga je doen?
Als begeleider (min. mbo 4 niveau) ben jij belangrijk voor onze Amsterdammers. Je werkt nauw samen met de Amsterdammer (de cliënt), diens netwerk, de buurtteams en overige betrokken (externe) partijen. Dit alles in samenspraak met de casemanager van Team Sup. Je bent het vaste en vertrouwde gezicht en biedt de stabiele basis die belangrijk is voor de cliënt om eigen regie op te bouwen. Daarnaast ondersteun je de Amsterdammer om zich in het netwerk van de buurt te laten ontwikkelen.

Als begeleider kun jij de ondersteuning aanpassen aan de vraag van dat moment. Ook als deze vraag complex is, door bijvoorbeeld moeilijk (verstaanbaar) gedrag. Dit vraagt dat jij goed ad hoc kan reageren op de situatie.

Je bent de eerste die kan signaleren wat nodig is, durft daarin zelfstandig beslissingen te nemen, maar kan ook terug te vallen op je collega's. Je ziet het als een uitdaging om het vertrouwen te winnen van de Amsterdammer en om deze te ondersteunen bij het terugkrijgen van de regie over zijn of haar leven.

Je werkt methodisch vanuit het opgestelde zorgplan, zodat elke Amsterdammer zijn eigen, haalbare doelen kan realiseren. Ieder persoon is weer anders en juist dat maakt jouw werk zo gevarieerd en uitdagend. Er wordt gestreefd naar vooruitgang binnen de ondersteuning totdat de Amsterdammer zonder aanvullende ondersteuning verder kan.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract van 32-36 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg (p. 28) in schaal FWG 40 (mbo 4) (min. €2.025 en max. €2.993 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Scholingsmogelijkheden
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoedt tot €80,- per jaar schade aan jouw fiets.

Vereisten

Wie ben jij? 

 • Je hebt een afgeronde agogische opleiding vanaf niveau 4;
 • Je bent beschikbaar voor 32-36 uur (uren in overleg) per week en ben flexibel inzetbaar (ook buiten kantoortijden) als dat nodig blijkt;
 • Je hebt kennis en affiniteit met de verschillende doelgroepen hebt enige jaren werkervaring met GGZ; mensen met ernstige gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek, en ouderen;
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en je kunt zelfstandig beslissingen nemen en daarop reflecteren;
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je bent in staat methodisch te werken en hebt vakinhoudelijke kennis, onder andere over psychiatrische problemen en gedragsproblemen (depressie, psychose, angststoornissen, autisme);
 • Je kan in spelen op de sociaal emotionele ontwikkelingsleeftijd van de cliënt en de daarbij behorende begeleidingsstijl;
 • Ambulante ervaring en kennis van wijkgericht werken is een pre .

Enthousiast? 
Je kunt hier direct online solliciteren! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.


Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Kirsten Reidsma via kreidsma@cordaan.nl.


Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature