Omschrijving

Cordaan is gestart met specialistische ondersteuning en zal een nieuw team vormen. Ben jij een ervaren begeleider, werk je graag ambulant, en heb je ervaring met hoogcomplexe casussen? Lees dan snel verder!

Buurtteams Cordaan
Met de start van de buurtteams in Amsterdam zal Cordaan met aanvullende ambulante ondersteuning de nieuwe buurtteams gaan ondersteunen bij hoogcomplexe casussen, deskundigheidsbevordering en een consultatiefunctie. Het doel hiervan is dat het buurtteam voldoende handvatten heeft om de begeleiding van de cliënt en het contact met het netwerk voort te zetten. Het team werkt wijkgericht op participatie in de samenleving.

Cordaan heeft voor verschillende doelgroepen de aanvullende ondersteuning ingekocht: GGZ, LVB+, ouderen met bijvoorbeeld dementie, mensen met een visuele beperking, en mensen met een beperking aan het gehoor. Kortom, mensen die zich moeilijk staande kunnen houden in deze maatschappij en ondersteuning nodig hebben om weer te participeren.

Wat ga je doen?
Als begeleider (min. mbo 4 niveau) ben jij enorm belangrijk voor jouw cliënt. Je bent niet alleen de helpende hand in de alledaagse zaken, ook ben je het vaste en vertrouwde gezicht. Omdat jij zo betrokken bent, bied jij de cliënten een stabiele basis, en ben jij de eerste die kan signaleren wat zij nodig hebben.
Onder begeleiding van Specialist AIO (aanvullende ambulante ondersteuning) zorg jij vanuit de buurtteams ervoor dat elke cliënt zijn eigen, haalbare doelen kan realiseren. Dat doe je door te werken vanuit de gestelde doelen en de hulpvragen van de cliënt. Ieder persoon is weer anders, en juist dat maakt jouw werk zo gevarieerd.
Je werkt ambulant door heel Amsterdam met een hoog complexe doelgroep. Daarnaast werk je nauw samen met de cliënt en zijn of haar netwerk, in- en externe (persoonlijk) begeleiders van de buurtteams, en dus de Specialist AIO. Dit vraagt van jou als begeleider dat je de begeleiding kunt aanpassen aan de vraag van dat moment, afhankelijk van deze bijkomende problematiek. Ook zie jet als een uitdaging om het vertrouwen te winnen van cliënten en om de cliënt te ondersteunen bij het terugkrijgen van de regie over zijn of haar leven.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract van 32-36 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg (p. 28) in schaal FWG 40 (mbo 4) (min. €2.025 en max. €2.993 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Scholingsmogelijkheden
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoedt tot €80,- per jaar schade aan jouw fiets.

Vereisten

Wie ben jij? 

 • Je hebt een afgeronde agogische opleiding vanaf niveau 4;
 • Je bent beschikbaar voor 32-36 uur (uren in overleg) per week en ben flexibel inzetbaar (ook buiten kantoortijden) als dat nodig blijkt;
 • Je hebt kennis en affiniteit met de verschillende doelgroepen hebt enige jaren werkervaring met GGZ; mensen met ernstige gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek, en ouderen;
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en je kunt zelfstandig beslissingen nemen en daarop reflecteren;
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je bent in staat methodisch te werken en hebt vakinhoudelijke kennis, onder andere over psychiatrische problemen en gedragsproblemen (depressie, psychose, angststoornissen, autisme);
 • Je kan in spelen op de sociaal emotionele ontwikkelingsleeftijd van de cliënt en de daarbij behorende begeleidingsstijl;
 • Ambulante ervaring en kennis van wijkgericht werken is een pre .

Enthousiast? 
Je kunt hier direct online solliciteren! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.


Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Lisa den Haan - Sandbergen (manager) via 06-21101802 / lsandbergen@cordaan.nl

 Sollicitatieprocedure

 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature