Omschrijving

Beschik jij over een MBO 3 diploma in de zorg, ben jij een nachtdier en wil je graag werken op een GGZ locatie in Amsterdam? Cordaan zoekt namelijk nog een Begeleider vaste nachtdienst GGZ voor 17,5-32 uur per week. Word jij onze nieuwe collega?

Wat ga je doen?
Als begeleider vaste nachtdienst GGZ houd je toezicht op cliënten met een psychische zorgvraag en/of gedragsproblematiek gedurende de avond en nacht en draag je zorg voor een optimale ondersteuning. Je verzorgt en begeleidt de cliënten conform het ondersteuningsplan. Als nachtdienst is het van belang dat je de BHV-functie kan vervullen en medicatie kan verstrekken. Indien nodig kan Cordaan (bij)scholing bieden. 

Verder is zelfstandig kunnen functioneren van groot belang. De nachtdiensten worden namelijk alleen gedraaid. Indien nodig kan ondersteuning verleend worden door het crisisteam van Cordaan en natuurlijk kan overlegd worden met nachtdiensten van de andere RIBW locaties. Doorgaans verlopen de nachten rustig. 

Waar ga je werken?
Op dit moment zoeken wij een vaste nachtdienst op de volgende locaties:  

Locatie Geuzenhoek in Amsterdam Geuzenveld
Locatie Geuzenhoek is een grote woonlocatie voor volwassenen met psychosociale problematiek én somatoforme stoornissen. Deze cliënten hebben in meer of mindere mate extra ondersteuning nodig bij de algemeen dagelijkse levenshandelingen. Momenteel vindt er een verschuiving plaats in de gemiddelde leeftijd, waarbij er een jongere doelgroep in de Geuzenhoek komt wonen. Naast cliënten binnen de Geuzenhoek wonen er ook nog enkele cliënten in de buurt die dagelijks hun medicatie komen ophalen. De bewoners kunnen de gezelligheid opzoeken in verschillende woonkamers of in de "Arena". Dit is een ruimte voor overleg, gezamenlijke activiteiten én niet te vergeten de vrijdagmiddagborrel gehost door een van de bewoners.

 • 32 uur per week (8 nachtdiensten per maand, 4x2 nachten per week bij voorkeur).
 • In overleg kan aantal uren uitgebreid worden naar meer uren op andere tijden. 
 • Bij ziekte en vakanties kunnen indien gewenst en noodzakelijk extra diensten gedraaid worden.
Locatie IJdoornlaan (Noord):

De IJdoornlaan is een locatie in Noord waar onze GGZ-cliënten in één van de woongroepen beschermd kunt wonen. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. In de buurt van de IJdoornlaan is nog een woonlocatie, de Bezaanjachtplein, en nog twee losse woningen. Het team van De IJdoornlaan biedt ook ondersteuning aan deze cliënten.

 • De vacature staat open voor een 2 nachten per week (totaal 17,5 uur per week);
 • Bij ziekte en vakanties kunnen indien gewenst en noodzakelijk extra diensten gedraaid worden;
 • De nachtdienst wordt alleen gedraaid. Zelfstandig kunnen functioneren is daarom van groot belang. Indien nodig kan ondersteuning verleend worden door het crisisteam van Cordaan en natuurlijk kan overlegd worden met nachtdiensten van de andere locaties. Doorgaans verlopen de nachten rustig.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een relevant diploma op minimaal MBO 3 niveau waarbij ervaring in de psychiatrie een pre is.
 • Als nachtdienst is het van belang dat je de BHV-functie kan vervullen en medicatie kan verstrekken;
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en kunt zelfstandig beslissingen nemen. 
 • Je bent veerkrachtig en bezit je uitstekende communicatieve vaardigheden. 
 • Je werkt graag in teamverband en je bent proactief in je handelen. 
 • Je ben enthousiast, leergierig en je neemt initiatief bij nieuwe ontwikkelingen.

Wat krijg je van ons?

 • Een salaris en inschaling conform CAO GGZ in FWG 35 (min €2.181 en max. €2.944 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Pensioenregeling.
 • Een ruim scholingsaanbod aan cursussen via ons eigen leerportaal verzorgd door de Cordaan Academie.
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen.
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van nieuwe collega's.
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed tot €80,- per jaar jouw fiets.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij jouw cv een uitgebreide motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. 

Heb je nog vragen? Neem contact op met Wiel Willems of Yoni van Zanten (Ketelhuisplein) via 020 5896 800 of wwillems@cordaan.nl / yvanzanten@cordaan.nl of Daniëlle Nieuwenhuijs - de Bruijn (Geuzenhoek) via ddebruijn@cordaan.nl.

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Romy van Beek (Recruitment) via rvanbeek@cordaan.nl. 

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature