Omschrijving

Wat ga je doen? 
We zoeken iemand voor ongeveer 8 nachtdiensten per maand, 2x4 nachten bij voorkeur.  In overleg kan dit uitgebreid worden naar meer uren op andere tijden. De nachtdienst wordt alleen gedraaid maar je kan bij calamiteiten altijd terugvallen op de Slaapwacht. Zelfstandig kunnen functioneren is daarom van groot belang. Indien nodig kan ondersteuning verleend worden door het crisisteam van Cordaan en natuurlijk kan overlegd worden met nachtdiensten van de andere RIBW locaties. Doorgaans verlopen de nachten rustig. Bij ziekte en vakanties kunnen indien gewenst en noodzakelijk extra diensten gedraaid worden. 

Waar ga je werken?
De locatie Geuzenhoek in Amsterdam Geuzenveld is een grote woonlocatie voor volwassenen met psychosociale problematiek én somatoforme stoornissen. Deze cliënten hebben in meer of mindere mate extra ondersteuning nodig bij de algemeen dagelijkse levenshandelingen. Momenteel vindt er een verschuiving plaats in de gemiddelde leeftijd, waarbij er een jongere doelgroep in de Geuzenhoek komt wonen. Naast cliënten binnen de geuzenhoek wonen er ook nog enkele cliënten in de buurt die dagelijks hun medicatie komen ophalen. De bewoners kunnen de gezelligheid opzoeken in verschillende woonkamers of in de "Arena". Dit is een ruimte voor overleg, gezamenlijke activiteiten én niet te vergeten de vrijdagmiddagborrel gehost door een van de bewoners. De locatie biedt jou een jaar contract van 32u met de mogelijkheid op een vast dienstverband.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een relevant diploma op minimaal MBO 3 niveau waarbij ervaring in de psychiatrie een pre is.
 • Je bent beschikbaar voor 8 uur per week ´s nachts (meer werk is mogelijk).
 • Je kunt medische handelingen verrichten (o.a. bloeddruk/saturatie meten) en je bent medicatiebevoegd.
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en kunt zelfstandig beslissingen nemen. Verder ben je veerkrachtig en bezit je uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt graag in teamverband en je bent proactief in je handelen. Je bent bekend met de herstel ondersteunende visie en je hebt een werkstijl die ondersteunend is in de herstelbenadering.
 • Je onderhoudt actief externe en interne contacten die voor de cliënt van belang zijn. Je hebt kennis van en respect voor verschillende culturen en levensbeschouwingen.
 • Je ben enthousiast, leergierig en je neemt initiatief bij nieuwe ontwikkelingen.

Wat krijg je van ons?

 • Het salaris en inschaling is conform cao GGZ FWG 35.
 • Pensioenregeling.
 • Een ruim scholingsaanbod aan cursussen via ons eigen leerportaal verzorgd door de Cordaan Academie.
 • Eindejaarsuitkering 7,4 % van het bruto jaarinkomen.
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van nieuwe collega's.
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed tot €80,- per jaar jouw fiets.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij jouw cv een uitgebreide motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Sinan Nadi (teammanager Geuzenhoek) via 06-38851964 / snadi@cordaan.nl

Sollicitatieprocedure

 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen.
  Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature