Begeleider VGZ behandeling

Omschrijving

Heb jij ervaring als begeleider in de VGZ met gedragsproblematiek? Toe aan een nieuwe uitdaging binnen de gehandicaptenzorg? Dan zoeken wij jou! Voor een aantal van onze behandellocaties zoeken wij namelijk begeleiders die zich verder willen ontwikkelen in gedrag en behandeling.

Als begeleider ben jij het vaste en vertrouwde gezicht voor de bewoners. Jij kan als geen ander de vertaalslag maken naar de belevingswereld van jouw cliënten. Je voelt goed aan wat ze willen en waar zij behoefte aan hebben. Je coacht jouw cliënten en realiseert samen met hen de doelen die in het persoonlijk plan staan beschreven. Stap voor stap. Samen bereik je meer. Ook onderhoud je de contacten met zowel de verwanten en familie van de cliënt, als met artsen en andere disciplines.

Wat krijg jij van ons?

 • Jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg in schaal FWG 35 (woonbegeleider, mbo 3) of FWG 40 (begeleider / persoonlijk begeleider B, mbo 4). Hierbij zijn je taken en verantwoordelijkheden leidend voor hoe je ingeschaald wordt.
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed tot €80,- per jaar jouw fietsreparaties.
 • Niet te repareren? Wij geven je ook korting op de aanschaf van een nieuwe fiets;
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!

Vereisten

Wie ben jij?

  • Om begeleider op een van onze behandellocaties te worden beschik je over een mbo 3 of mbo 4 zorgdiploma in een relevante studierichting (bijvoorbeeld MMZ, VIG, Verpleegkundige niveau 4, SPW, SPH of MDW). Hbo´ers zijn ook welkom om te solliciteren!
  • Je hebt ervaring met en kennis van de doelgroep: mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast heb je kennis van van bv. duale problematiek, autisme, moeilijk verstaanbaar gedrag en hechtingsproblematiek of andere psychische stoornissen.
  • Je bent goed in het opbouwen van banden met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van. Je ziet jezelf in de rol van coach.
  • Je bent parttime beschikbaar voor 24-28 uur per week. Je bent flexibel inzetbaar (weekenden, onregelmatige diensten, waak- of slaapdiensten).
  • Je hebt lef, neemt initiatief, kunt goed relativeren, hebt een goed gevoel voor humor en je hebt zin om aan de slag te gaan op een van onze typisch Amsterdamse locaties.

  Waar ga je werken?
  Op dit moment is er plek voor een Begeleider op de volgende behandellocaties:

  Mandarijnenstraat

  • Je bent beschikbaar voor 32uur per week; flexibel inzetbaar in weekenden en onregelmatige diensten.
  • Op de Mandarijnenstraat wonen 14 cliënten met een MVB (matige verstandelijke beperking, maar ook LVB komt voor). De meesten gaan overdag zelfstandig naar werk. Duale problematiek komt bij deze doelgroep minder voor, wel is het sociaal-emotionele niveau vrij laag. Dit betekent dat jij als begeleider goed moet kunnen begrenzen en structuur aangeven. Ook ADL komt bij deze bewonersgroep bijna niet voor. Voor meer informatie over de locatie, klik hier.

  Nieuw Sloten B

  • Je bent beschikbaar voor 24 uur per week; flexibel inzetbaar in weekenden en onregelmatige diensten.
  • Nieuw Sloten (Nieuw-West) is een woonlocatie voor verblijf met behandeling. De cliënten op deze afdeling hebben een matig tot ernstig verstandelijke beperking met duale problematiek, autisme en andere psychische stoornissen. Naast de uitvoerende ADL werkzaamheden, is het begeleiden van de interactie tussen cliënten een belangrijk onderdeel van het werk. Als medewerker kun je omgaan met agressie en moeilijk verstaanbaar gedrag. Het team bestaat uit zeer ervaren medewerkers, die een nieuwe medewerker volop kunnen ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling en inwerkperiode. Voor meer informatie over de locatie, klik hier.

  Wethouder Seegersplein

  • Je bent beschikbaar voor 28 uur per week; flexibel inzetbaar in weekenden en onregelmatige diensten.
  • Het Wethouder Seegersplein (Zuidoost) is een woonlocatie voor mensen met een matig verstandelijke beperking. De cliënten hebben een duidelijke zorgvraag ten aanzien van autisme, hechtingsproblemen en psychiatrische problematiek. Het bij deze cliënten betrokken team heeft kennis van autisme, mensen met een lichte en matige verstandelijke beperking en het sociaal-emotioneel functioneren. Je zorgt voor een goed ingevulde dag en op lange termijn dagactiviteiten/werkzaamheden buiten de woonvoorziening waar hij zonder toename van spanning en angst aan kan deelnemen. Voor meer informatie over deze locatie, klik hier.

  Staatsliedenbuurt

  • Je bent beschikbaar voor 32 uur per week (vanaf 1 mei 2020); flexibel inzetbaar in weekenden en onregelmatige diensten. Ook zijn er slaapdiensten.
  • Locatie Staatsliedenbuurt (West) is geen behandellocatie maar hier ligt de focus ook meer op begeleiden, en minder op verzorging. De cliënten hebben een licht tot matig verstandelijke beperking. De locatie staatsliedenbuurt bestaat uit: Marcantilaan, De Watertoren en ZIN-woningen. ZIN-woningen zijn de woningen in de buurt waar cliënten zelfstandig wonen maar die verbonden zijn aan onze locatie. Zij hebben recht op 24 uur zorg vanuit de Marcantilaan en kunnen altijd het team bereiken als zij ondersteuning nodig hebben.

  Enthousiast?
  Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je CV en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Geef ook duidelijk aan voor welke locatie of stadsdeel je een voorkeur hebt.

  Heb je nog vragen? Neem contact op met Marieke Hordijk (werving & behoud) via 06 2835 6372.

  In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare bewoners, cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit heeft ook invloed op onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie op www.cordaan.nl/coronavirus

   Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

   reageer op deze vacature
   reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

   deel deze vacature