Begeleider VGZ Gaasperdam

Omschrijving

Lees jij ‘nieuwbouwlocatie’ en spreekt dat jou meteen aan? Ben jij per direct op zoek naar een baan als woonbegeleider of persoonlijk begeleider? Dan zijn we op zoek naar jou! Team Gaasperdam zoekt namelijk niet zomaar naar nieuwe begeleiders; we zoeken naar mensen die écht mee willen helpen ontwikkelen aan deze nieuwe locatie.


Een nieuwe start
Voor de in januari opgestarte teams zijn wij op zoek naar meerdere persoonlijk begeleiders en woonbegeleiders. Als woonbegeleider, persoonlijk begeleider bij team Gaasperdam krijg jij de kans om mee te bouwen aan een plek die volop in ontwikkeling is. We willen dat iedereen mag meedenken en dat ieder zijn input wordt gebruikt om samen een hecht team op te zetten. Zo kunnen we ons straks voor de volle 100% richten op onze cliënten en hun waardevolle leven op Gaasperdam. Dat gaan we terug zien in gezelligheid en tevreden mensen - cliënten en werknemers!

Wat is er zo bijzonder aan Gaasperdam?
Locatie Gaasperdam is begin dit jaar geopend. Het is een prachtige nieuwbouwlocatie waar 48 ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking en een grote zorgvraag een eigen woonplek krijgen. Het pand heeft zeer ruime privé appartementen verdeeld over zes woongroepen en is gelegen in het bruisende Reigersbos. Over de functies
Voor de nieuwe teams zijn wij op zoek naar meerdere persoonlijk begeleiders en woonbegeleiders.

Als woonbegeleider zorg je voor optimale ondersteuning van onze cliënten, waarbij je zo veel mogelijk rekening houdt met individuele zorgvragen. Je kijkt welke zorg echt wenselijk is en vult aan waar nodig. Dit doe je samen met je collega’s aan de hand van een persoonlijk begeleidingsplan. Je toont professionele betrokkenheid, waarbij jouw stijl van begeleiden gericht is op de ervaring van een zo gewoon mogelijk leven.


Als persoonlijk begeleider houd je de regie over de verzorging en begeleiding van een groep. Er is een nauwe samenwerking met de specialisten en verwanten. Daarbij houd je optimaal rekening met de wensen van de cliënt. Je kijkt wat de cliënt nog zelf kan, daarna wat voor zorg en begeleiding echt wenselijk is en vult vervolgens aan waar nodig. Je bent verantwoordelijk voor het persoonlijk plan en een passende indicatie.


Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een mbo 3, mbo 4 of hbo diploma in een relevante studierichting (bijvoorbeeld MMZ, VIG, SPW, SPH of MDW);
 • Je bent beschikbaar voor max. 32 uur per week (in overleg);
 • Je hebt kennis van autisme en van lichamelijke en psychische ziektebeelden;
 • Je hebt kennis van de sociaal emotionele ontwikkeling, seksuele ontwikkeling en hechting bij de doelgroep en van relevante methodieken en communicatietechnieken;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding, een stevige persoonlijkheid en bent je bewust van je houding en het effect daarvan op de cliënten;
 • Je hebt lef, neemt initiatief, je hebt een goed gevoel voor humor en je kunt relativeren.


 

Wat krijg jij van ons?

 • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris in schaal FWG 35, FWG 40, FWG 45 van de CAO Gehandicaptenzorg (afhankelijk van je opleiding en werkervaring);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 7,4 % van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • We stimuleren initiatief gericht op persoonlijke groei en hebben een ruim scholingsaanbod, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en coaching;
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!


Enthousiast?

Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. Wij nemen z.s.m. contact met jou op om te laten weten of we je willen uitnodigen voor een interview.

Als je vragen hebt over de functies kun je contact opnemen met Monique Oostra via moostra@cordaan.nl.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure, neemt contact op met Marieke Hordijk via T. 06 2835 6372 of mhordijk@cordaan.nl.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.