Omschrijving

Ben jij per direct op zoek naar een baan als woonbegeleider? Dan zijn we op zoek naar jou! Team Gaasperdam zoekt namelijk niet zomaar naar nieuwe ervaren begeleiders; we zoeken naar mensen die écht mee willen helpen ontwikkelen aan onze locatie.

De locatie
Locatie Gaasperdam is een prachtige opbouwlocatie waar 48 cliënten met een verstandelijke beperking en een grote zorgvraag een eigen woonplek hebben. Het pand heeft zeer ruime privé appartementen verdeeld over zes woongroepen en is gelegen in het bruisende Reigersbos.

Als begeleider bij team Gaasperdam krijg jij de kans om mee te bouwen aan een plek die 1,5 jaar na opening nog volop in ontwikkeling is. We willen dat iedereen de kans krijgt om mee te denken en dat ieders input wordt gebruikt om samen aan een hecht team te bouwen. Zo kunnen we ons voor de volle 100% richten op onze cliënten en hun waardevolle leven op Gaasperdam. Dat zien we terug in gezelligheid en tevreden mensen - cliënten en werknemers.

Over de functie
Je gaat aan de slag binnen een groep van Gaasperdam waar mensen wonen met een verstandelijke beperking en psychiatrie. Als begeleider zorg je voor optimale ondersteuning van onze cliënten, waarbij je zoveel mogelijk rekening houdt met individuele zorgvragen. Je kijkt welke zorg echt wenselijk is en vult aan waar nodig. Dit doe je samen met je collega’s aan de hand van een persoonlijk begeleidingsplan. Je toont professionele betrokkenheid, waarbij jouw stijl van begeleiden gericht is op de ervaring van een zo gewoon mogelijk leven.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg in schaal FWG 35 of FWG 40; Hierbij zijn je diploma, taken en verantwoordelijkheden leidend voor hoe je ingeschaald wordt.
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • We stimuleren initiatief gericht op persoonlijke groei en hebben een ruim scholingsaanbod, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en coaching;
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een mbo 3 of mbo 4 diploma in een relevante studierichting;
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 20 uur per week (uren in overleg);
 • Je hebt kennis van autisme en van lichamelijke- en psychische ziektebeelden;
 • Je hebt kennis van de sociaal emotionele ontwikkeling, seksuele ontwikkeling en hechting bij de doelgroep en van relevante methodieken en communicatietechnieken;
 • ADL, daar draai jij je hand niet voor om;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding, een stevige persoonlijkheid en bent je bewust van je houding en het effect daarvan op de cliënten;
 • Je hebt lef, neemt initiatief, je hebt een goed gevoel voor humor en je kunt relativeren.

Enthousiast?
Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. 

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Madelon van Neerijnen (teammanager Gaasperdam) via mneerijnen@cordaan.nl of 06-3918 8778. Voor vragen over het proces kan je terecht bij Jacco Tilgenkamp (recruiter) via jtilgenkamp@cordaan.nl of 06-3445 5809.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.

Momenteel kan het zijn dat je iets later reactie krijgt op je sollicitatie vanwege de coronacrisis. Voor meer informatie over Cordaan en corona, klik hier.
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature