Begeleider VGZ Kadoelerbeek

Omschrijving

Jij bloeit op als  jij werkt met mensen met een verstandelijke beperking en al helemaal als zij op leeftijd zijn. De combinatie van zorg leveren en ondersteuning bieden trekt jou hierin aan. De locatie Kadoelerbeek is een moderne locatie die jouw expertise, gevoel voor humor en liefde voor de VGZ goed kan gebruiken. Wil jij met ons kennismaken? Solliciteer dan snel! 

 

Wat ga jij doen?

Als woonbegeleider zorg je voor optimale ondersteuning van onze cliënten, waarbij je zo veel mogelijk rekening houdt met individuele zorgvragen. Je kijkt welke zorg echt wenselijk is en vult aan waar nodig. Dit doe je samen met je collega’s aan de hand van een persoonlijk begeleidingsplan. Je toont professionele betrokkenheid, waarbij jouw stijl van begeleiden gericht is op de ervaring van een zo gewoon mogelijk leven.

 

Waar ga je werken? 

Kadoelerbreek is een moderne, kleine woonlocatie in een rustige omgeving voor ouderen met een verstandelijke beperking. In vier kleine groepen bieden we intensieve zorg, ook aan cliënten met beginnende dementie. Naast beginnende dementie kampen een aantal bewoners met psychische- en lichamelijke problematiek. Al de bewoners zijn verdeeld over vier groepen.  Bijzonder is de 'biodynamische verlichting'. Deze moderne manier van verlichten helpt bij een gezond dag- en nachtritme en is prettig voor ogen van de ouder wordende mens. Daarnaast is er ook een is ook een gezamenlijk dakterras. 

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een zorgdiploma op minimaal mbo 3 niveau (zoals MMZ4, Verzorgende IG, Verpleegkundige)
 • Je bent beschikbaar voor 32 uur per week.
 • Je werkt graag met deze doelgroep (EMB), hebt kennis van de doelgroep of staat open om je erin te verdiepen.
 • Je kunt goed samenwerken.
 • Je denkt altijd net even een stapje verder en kunt goed communiceren en relativeren.
 • Je bent enthousiast, creatief en hebt gevoel voor humor.

 Wat krijg je van ons?

 • Het betreft een dienstverband 32 uur per week.
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast contract.
 • Het salaris en inschaling is conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau FWG 35. (€1.800 -  €2.675 per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Cordaan kent ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding conform CAO en een fietsenplan.
 • Eerst begeleider, in de toekomst misschien verpleegkundige? De Cordaan Academie denkt met jou mee. 

Enthousiast?  

Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je CV en motivatie achter en dan bellen wij jou. Meer informatie? Neem contact op met: Marieke Hordijk (recruiter) via T. 06 2835 6372

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.