Omschrijving

Heb jij een passie voor het ondersteunen van mensen met een ingewikkelde hulpvraag en sta jij stevig in je schoenen? Dan is dit dé kans voor jou! Cordaan is op zoek naar een begeleider voor wonen en dagbesteding op Gaasperdam. Je werkt met cliënten die extra zorg nodig hebben, en je staat hen bij in alle aspecten van het dagelijks leven. Jij zorgt ervoor dat ze de beste zorg krijgen en dat hun kwaliteit van leven wordt verbeterd. Als begeleider ben jij van onschatbare waarde voor deze cliënten en kun je echt het verschil maken. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu en word onze nieuwe collega!

Wat krijg je van Cordaan?

Een uitdagende en afwisselende werkplek waarin je veel kunt betekenen voor onze cliënten. 

 • Een jaarcontract voor 16-28 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband (Inzet is op weekdagen tot maximaal 16u);
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 35 (min. €2.110,- en max. €3.009,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur per week);
 • Je wordt opgenomen in een professioneel team;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?

Je gaat werken met cliënten met een ernstige tor zeer ernstige verstandelijke beperking. Je start op wonen en gaat, na het helpen met aankleden en het ontbijt, mee met de cliënten naar de dagbesteding. Je gaat van 8.00 tot 10.00 uur cliënten ondersteuning bij de ADL op woongroep G of F en aansluitend met de cliënten mee naar de dagbesteding waar je op diverse groepen gaat ondersteunen bij de activiteiten en de dagelijkse zorg tot 16.30 uur. De cliënten vragen om een duidelijke structuur en activering. Er is een duidelijk opgesteld plan van aanpak en we werken in samenwerking met de aanwezige woonbegeleider en dagbestedingsbegeleiders. Hierbij houdt je rekening met de verstandelijke en/of lichamelijke beperking, het ontwikkelingsniveau en de mogelijke bijkomende gedragsproblematiek van de bewoner.

 • Je zorgt voor een goed ingevulde dag en op lange termijn zorg je voor een aangepast plan van aanpak en evaluatie van de individuele dagprogramma’s van de cliënten en ontwikkel doelen die gekoppeld zijn aan de activiteiten.
 • In deze functie voer je in samenwerking met de andere teamleden het cliëntplan van de cliënt uit. Je informeert je dus over het zorgplan en rapporteert hier ook in.
 • Je wordt inhoudelijk aangestuurd en gecoacht door de persoonlijk begeleider en de trajectcoördinator en levert een bijdrage aan het uitvoeren van het cliëntplan.
 • Je hebt binnen het team een signalerende functie op het gebied van de ondersteuningsvraag van de cliënt en de samenwerking voor wat betreft de uitvoering van de cliëntplannen.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een relevant mbo 3 of 4 diploma;
 • Je bent 17 tot 34 uur per week beschikbaar; en werkt 8,5 uur per dag;
 • Je hebt vakinhoudelijke kennis, affiniteit met de doelgroep en hebt bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie en doelgroep;
 • Kennis van de benaderingswijzen “ervaar het maar” of Triple C is een pre;
 • Flexibiliteit, humor, geduld, empathie, relativeringsvermogen en het vermogen tot het stellen van grenzen zijn kenmerkende eigenschappen voor jou.

Waar ga je werken?

Bij Gaasperdam, een moderne woon- en dagbestedingslocatie in Amsterdam Zuidoost, hebben we grote, lichte ruimtes waar we mensen met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking, lichamelijke beperking en bijkomende gedragsproblemen ondersteunen. Als begeleider ben jij verantwoordelijk voor de ADL en activering van de cliënten in kleine groepen. Gelukkig sta je er niet alleen voor en krijg je inhoudelijke ondersteuning van getrainde begeleiders die extra hulp bieden aan mensen met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. 

Voor meer informatie over je sollicitatie of de procedure kun je contact opnemen met Hedwig Stolk (Recruiter) via

hstolk@cordaan.nl / 06 - 43 62 79 99.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Stanja Maerten smaerten@cordaan.nl of Tijs Tijmann <ttijmann@cordaan.nl>

Sollicitatievoorwaarden

https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature