Omschrijving

Beschik jij over een MBO 4 diploma in de zorg en wil je graag werken op een woonlocatie binnen de gehandicaptenzorg in Amsterdam? Cordaan zoekt namelijk nog een Begeleider wonen gehandicaptenzorg voor 24/32 uur per week. Word jij onze nieuwe collega?
Wat krijg je van Cordaan?

 • Een jaarcontract van 24/32 uur (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg (p. 28) en functieniveau in schaal 40 (€2.236 - €3.154 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Een leuke bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
 • Fiets stuk? Cordaan vergoed tot wel €80,- per jaar aan fietsreparaties!
 • Fiets nodig? Cordaan heeft een fietsenplan!

Wat ga je doen?
Als begeleider heb je samen met de bewoner de regie over zijn of haar ondersteuning samen met de persoonlijk begeleider. Je bent medeverantwoordelijk voor 3 á 4 cliënten, afhankelijk van het dienstverband. Daarbij houd je optimaal rekening met de wensen van de cliënt. Jij bent de eerste die kan signaleren wat iemand nodig heeft. Binnen het Mulderplein werk je als begeleider zowel zelfstandig als in teamverband. Je ondersteunt de cliënt, afhankelijk van de individuele ondersteuningsvraag, bij alle voorkomende werkzaamheden. Voor het resultaat en de kwaliteit ben jij als begeleider medeverantwoordelijk. Samen met de persoonlijk begeleider, gedragsdeskundige en teammanager zijn er regelmatig multidisciplinaire overlegmomenten. Daarin worden vraagstukken van de cliënt besproken en beslissingen genomen die betrekking hebben op het algemeen welzijn betreffende ontwikkeling, groei, ADL & HDL en sociale netwerken met het oog op de versterking van de zelfredzaamheid van de cliënt.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde agogische zorgopleiding vanaf niveau 4;
 • Je bent flexibel inzetbaar (onregelmatige diensten, weekend-, avonddiensten en slaapdiensten);
 • Je hebt kennis en affiniteit met de doelgroep en hebt enige jaren werkervaring met mensen met ernstige gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek met een (matig) en/of (licht) verstandelijke beperking;
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en je kunt zelfstandig beslissingen nemen en daarop reflecteren;
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je bent in staat methodisch te werken en je hebt vakinhoudelijke kennis, onder andere over psychiatrische problemen en gedragsproblemen (depressie, psychose, angststoornissen, ADHD, autisme);
 • Je kan in spelen op de sociaal-emotionele ontwikkelingsleeftijd van de cliënt en de daarbij behorende begeleidingsstijl.

Locatie Mulderplein
Op het Mulderplein wonen er intramuraal op hun eigen appartement 15 cliënten. De vijftien cliënten die wonen op het Mulderplein hebben een matig tot licht verstandelijke beperking (LVB/MVB). De kalenderleeftijd van de cliënten ligt tussen de 20 en 60 jaar. De intentie is dat de bewoners een daginvulling hebben in de vorm van dagbesteding of betaald werk. De meeste bewoners hebben naast een verstandelijke beperking ook ontwikkelingsstoornissen, zoals Autisme of ADHD. Ook medische aandoeningen zoals epilepsie komen voor. Bewoners van het Mulderplein hebben veel nabijheid en bevestiging nodig en willen op bepaalde levensgebieden zelfstandig beslissingen nemen. Het is voor de begeleiding een uitdaging om continu de veiligheid van de cliënten te waarborgen en op het niveau van de cliënt in te steken. Dat wil zeggen te begrenzen waar dit nodig is en te stimuleren de eigen regie te pakken waar en wanneer dit van toepassing is. Dit blijft dagelijks afstemmen en kan per situatie en cliënt verschillen.

Voor meer informatie, dan kan je de visie opvragen bij sflippo@cordaan.nl, jelzinga@cordaan.nl of dafransen@cordaan.nl.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Hedwig Stolk (werving & behoud) via hstolk@cordaan.nl.
Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature