Begeleider woon- en dagbesteding

Omschrijving

Het team Dagbesteding op de Colijnstraat zoekt versterking! In dit gezellige en stabiele team kun jij jouw talenten voor begeleiden op de dagbesteding combineren met taken als woonbegeleider. Ook kun jij jouw creativiteit kwijt in het opzetten van nieuwe activiteiten voor de cliënten. Word jij de nieuwe aanwinst van het team?


Waar ga je werken?

Gelegen in Geuzenveld (Nieuw-West) bevindt zich locatie Colijnstraat, een woon- en dagbestedingslocatie voor 30 ouderen met een verstandelijke beperking. De locatie is opgedeeld in vier kleinschalige subafdelingen van 7 tot 8 cliënten. Het team wonen en het team dagbesteding werken nauw met elkaar samen. Deze vacature betreft het team dagbesteding. Je wordt de derde begeleider in het team. 


Wat ga je doen?

Als begeleider op Colijnstraat draai je voornamelijk dagdiensten. Je houdt je bezig met het activeren van de bewoners en hebt als doel hen een goede dag te geven. Je begeleidt activiteiten als wandelen, puzzelen, bewegen en sporten. Soms komt er iemand langs om bij het programma te helpen. Creatieve geesten zijn ook zeer welkom!  Aan het eind van de dag help je mensen op de woongroep. Af en toe help je daar ook met ADL, dus het is fijn als je daar eventueel al ervaring mee hebt.


De doelgroep betreft ouderen met een verstandelijke beperking. Bij menig cliënt is er sprake van duale/psychiatrische problematiek, autisme en/of moeilijk verstaanbaar gedrag. Zo kan er verbale agressie voorkomen, en soms is er de dreiging van fysieke agressie. Het is daarom belangrijk dat jij als begeleider stevig in je schoenen staat en op een creatieve, maar eigen manier met een dergelijke situatie omgaat..

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je beschikt over minimaal een een mbo 3 zorgdiploma.
 • Je bent min. 3 en max. 24 uur per week beschikbaar.
 • Je staat stevig in je schoenen, je hebt levenservaring en bij voorkeur ervaring in de verstandelijk gehandicaptenzorg.
 • Je werkt graag met de doelgroep; ouderen met een verstandelijke beperking.
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding, een stevige persoonlijkheid en bent je bewust van je houding en het effect daarvan op de cliënten.
 • Je hebt lef, neemt initiatief, je hebt een goed gevoel voor humor en je kunt relativeren.


 Wat krijg je van ons?

 • Het betreft een dienstverband min. 3 en max. 24 uur per week, waarbij je zeker op 16 uur per week kunt rekenen. Je werkt op de woensdag, donderdag en vrijdag, en evt. nog andere dagen. 
 • Je draait voornamelijk dagdiensten. Je hebt geen vroege ochtenddiensten, in het geval van late diensten kun je rekenen op een onregelmatigheidstoeslag.
 • Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op vast contract.    
 • Het salaris en inschaling is conform CAO Gehandicaptenzorg en functieniveau FWG 35. (€1.200 -  €1.783 per maand op basis van een werkweek van 24 uur).
 • Cordaan kent ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding conform CAO en een fietsenplan.
 • Eerst begeleider, in de toekomst misschien verpleegkundige? De Cordaan Academie denkt met jou mee!


Enthousiast?   
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je cv en motivatie achter en dan bellen wij jou. 


Meer informatie? Neem contact op met:
- Marieke Hordijk (recruiter) via T. 06 2835 6372.

- Eliza Rocha (teammanager Colijnstraat) via T. 06 1364 6619.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.