Omschrijving

Voor de zorgonderwijsgroep Alphons Laudy SO van Cordaan Jeugd zijn wij per direct op zoek naar een Begeleider voor 24-28 uur in de weekBen jij een enthousiaste begeleider die zin heeft om dit Cordaan Jeugd team te versterken? Solliciteer dan direct!

Wat krijg je van ons?

  • Een contract van 24 - 32 uur voor een jaar met uitzicht op verlenging;
  • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg (p. 28) en functieniveau in schaal 40 (min. €2.025 en max. €2.993) o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
  • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
  • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als Begeleider werk je samen met je collega’s op een groep van ongeveer 6 kinderen (4-7 jaar) met een matige of ernstige verstandelijke beperking. Het zijn kinderen die (nog) niet kunnen functioneren in een schoolklas van 14 kinderen, maar wel de openheid van een schoolgebouw aankunnen en eventueel op onderdelen mee kunnen doen met speciaal onderwijs. Als Begeleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het ondersteuningsplan conform de ondersteuningsvisie. Je stuurt zo nodig bij door middel van functionele aanwijzingen aan andere medewerkers en begeleiders. De Begeleider fungeert als aanspreekpunt voor de kinderen en hun netwerk; ten behoeve van 3 à 4 kinderen leg en onderhoud je contacten. Dit doe je samen met een team, waarbij kwaliteit en betrokkenheid belangrijke waarden zijn. We werken vanuit Triple-C en met de leerlijnen.

Waar ga je werken?
In Amsterdam zijn meerdere zorgonderwijsgroepen (ZOG’s). Op dit moment zoeken wij een begeleider voor Locatie Alphons Laudy SO (West). Op de ZOG’s bieden we behandeling en begeleiding aan kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand en eventueel bijkomende problemen zoals autisme. We werken samen met het ZML onderwijs. Het streven van onze ZOG’s is om samen met de ouders zoveel mogelijk uit de ontwikkeling van de kinderen/jongeren te halen en waar mogelijk de kinderen door te laten stromen naar de ZMLK school. Onze kernwaarden zijn : kleurrijk, vol lef, liefdevol, vakmensen en verbindend.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een relevant zorgdiploma op minimaal MBO 4 niveau;
  • Je hebt, bij voorkeur, ervaring met onze doelgroep;
  • Je bent in ieder geval beschikbaar op de woensdag, bij voorkeur daarnaast op de maandag en de donderdag.

Enthousiast?
Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je terecht bij Lisa van Veen via lvanveenhoogland@cordaan.nl of 06 - 48 43 02 14. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Dylan Kuijpers via dkuijpers@cordaan.nl of 06 - 38 99 03 49.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature