Omschrijving

Per 16 augustus 2021 zoeken wij een fijne, spontane en inhoudelijk sterke collega die ons leuke team op locatie Drostenburg komt versterken voor 30 uur per week.

Wie zijn wij?

Wij zijn een Zorg Onderwijs Groep van Cordaan, in de school Drostenburg. Wij bieden dagbesteding aan kinderen van 4-12 jaar met een meervoudige beperking. Wij vangen onze kinderen overdag liefdevol op zodat ze zich zo optimaal mogelijk en op hun eigen wijze mogen ontwikkelen. Het kind kan hier vanuit een veilige basis op ontdekking gaan, contact leren maken en kennis maken met nieuw materiaal. Dit doen we met een team van betrokken en enthousiaste medewerkers die allemaal op hun manier een bijdrage leveren aan de zorg voor de kinderen.

Het streven is om samen met de ouders zoveel mogelijk uit de ontwikkeling van de kinderen te halen en waar mogelijk de kinderen door te laten stromen naar een passende vorm van onderwijs. We werken zeer actief met de CED leerlijnen.

Onze kernwaarden zijn: kleurrijk, vol lef, liefdevol, vakmensen en verbindend. Deze waarden geven richting aan ons werk. We zijn benieuwd hoe jij die zou vertalen in de dagelijkse werkzaamheden.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een Begeleider Jeugd voor onze zorgonderwijsgroep. Als begeleider bied je de kinderen ondersteuning op basis van hun hulpvraag, zorgplan en ondersteuningsbehoefte. Je bent verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de ondersteuningsbehoefte, het opstellen, uitvoeren en evalueren van de zorgplannen van jouw (maximaal vier) mentorkinderen, het voeren van de jaarevaluatie gesprekken, een goede samenwerking met ouders aan gaan en de overige dingen die bij een begeleidersmentorschap horen. We werken vanuit een multidisciplinaire behandelsetting waarbij jij de regiefunctie rondom je mentorkinderen hebt.

Je werkt dagelijks op de groep, waar je voor ouders het aanspeekpunt bent. Je bent in staat om een groep kinderen te begeleiden samen met je collega, het voortouw te nemen en je voert dagelijks individuele en ontwikkelingsgerichte activiteiten uit. Je kunt gedragsveranderingen en ondersteuningsvragen signaleren en hierop rapporteren. Je hebt voldoende kennis in huis om bij veranderingen een passende begeleidingsstijl uit te voeren in afstemming met je directe collega's. We werken vanuit Triple C, waarbij we de kinderen en elkaar zoveel mogelijk op een waardevolle manier ondersteunen.

Waar ga je werken?

Zorgonderwijsgroep Drostenburg is gevestigd op Drostenburg (school voor speciaal onderwijs gericht op revalidatie en of verpleegkundige zorg) in Amsterdam. Op onze zorgonderwijsgroep bieden wij multidisciplinaire dagbehandeling aan kinderen met een verstandelijke beperking/ontwikkelingsachterstand, die een motorische beperking hebben en/of een medische hulpvraag. We maken veel gebruik van hulpmiddelen, zoals loopwagen, (elektrische) rolstoel, statafel en worden revalidatie therapieën gegeven door logopedie, fysiotherapie en ergotherapie. Dit maakt dat je dag nooit saai is en je fysiek flink aan de slag bent.

De verpleegkundige handelingen worden door het verpleegkundig team uitgevoerd.

Onze 12 kinderen zijn in de leeftijd van 4 tot 12 jaar, verdeeld over 2 groepen. De kinderen zijn aanwezig van 8.30 uur tot 14.30 uur. De werkdagen zijn in overleg en de werktijden zijn van 8.00 uur tot 16.00 uur.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van bij voorkeur een diploma HBO-diploma (zoals SPH of Pedagogiek), of een mbo-niveau 4 (zoals SPW 4, MMZ 4 of vergelijkbaar)
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het werken met Jeugd met een beperking
 • Je hebt ervaring met de doelgroep van Drostenburg of zou je hier graag in willen ontwikkelen
 • Je hebt ervaring of interesse in het werken vanuit Triple C
 • Je hebt werkervaring met het werken vanuit de diagnostiek en behandellijnen, zoals elke drie maanden een nieuw zorgplan opstellen, bestaande zorgplan evalueren en bijstellen (pré)
 • Een deel van de functie bestaat uit verzorgende taken; bijvoorbeeld verschonen en helpen met eten geven.
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding; je gaat uit van mogelijkheden en bent flexibel genoeg om te kunnen werken in een dynamische werkomgeving.
 • Je bent transparant en helder in je communicatie en staat open voor visies en meningen van anderen zodat je je eigen inzicht indien nodig kunt bijstellen.

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die zich continue aan het verbeteren is en de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Het gaat om een baan van 30 uur per week.

 • Wij bieden je een jaarcontract voor 30 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Het salaris en inschaling is conform CAO en functieniveau FWG 40.
 • Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden.

Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatiebrief. De sluitingsdatum van deze vacature is 21 juni 2021.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ymé Schukken (manager) via yschukken@cordaan.nl of 06 – 11 53 41 85

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nicky van Veenhuizen (Recruiter) via nvanveenhuizen@cordaan.nl of 06 – 11 86 50 88

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Controleer altijd na je sollicitatie of je een ontvangstbevestiging hebt ontvangen.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature