Omschrijving

Per 22 augustus 2022 zoeken wij een fijne, spontane en inhoudelijk sterke collega die ons leuke team op locatie Drostenburg komt versterken voor 24 uur (3 dagen) of 32 uur (4 dagen) per week.

Wie zijn wij?

Wij zijn een Zorgonderwijsgroep van Cordaan. Wij bieden dagbesteding aan kinderen van 4-12 jaar met een meervoudige beperking. Wij vangen de kinderen overdag liefdevol op zodat ze zich zo optimaal mogelijk en op hun eigen wijze mogen ontwikkelen. Het kind kan hier vanuit een veilige basis op ontdekking gaan, contact leren maken en kennis maken met nieuw materiaal. Dit doen we met een team van betrokken en enthousiaste medewerkers die allemaal op hun manier een bijdrage leveren aan de zorg voor de kinderen. Het streven is om samen met de ouders zoveel mogelijk uit de ontwikkeling van de kinderen te halen en waar mogelijk de kinderen door te laten stromen naar een passende vorm van onderwijs.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een Begeleider voor onze zorgonderwijsgroep. Als Begeleider bied je de kinderen ondersteuning op basis van hun hulpvraag, zorgplan en ondersteuningsbehoefte. Je bent verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de ondersteuningsbehoefte, het opstellen, uitvoeren en evalueren van de zorgplannen van jouw (maximaal vier) mentorkinderen, het voeren van de jaarevaluatie gesprekken, een goede samenwerking met ouders aan gaan en de overige dingen die bij een begeleidersmentorschap horen.

Je werkt dagelijks op de groep, waar je voor ouders het aanspeekpunt bent. Je bent in staat om een groep kinderen te begeleiden samen met je collega, het voortouw te nemen en je voert dagelijks individuele en ontwikkelingsgerichte activiteiten uit. Je kunt gedragsveranderingen en ondersteuningsvragen signaleren en hierop rapporteren. Je hebt voldoende kennis in huis om bij veranderingen een passende begeleidingsstijl uit te voeren in afstemming met je directe collega's.

Vereisten

Wie ben jij? 

 • Je bent in het bezit van bij voorkeur een diploma HBO-diploma (zoals SPH of Pedagogiek), of een MBO-niveau 4 (zoals SPW 4, MMZ 4 of vergelijkbaar;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het werken met Jeugd met een beperking;
 • Je hebt ervaring met de doelgroep van Drostenburg of zou je hier graag in willen ontwikkelen; 
 • Je hebt ervaring of interesse in het werken vanuit Triple C;  
 • Je hebt werkervaring met het werken vanuit de diagnostiek en behandellijnen, zoals elke drie maanden een nieuw zorgplan opstellen, bestaande zorgplan evalueren en bijstellen (pré); 
 • Je draait je hand niet om voor een deel van de verzorgende taken; bijvoorbeeld verschonen en helpen met eten geven;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding; je gaat uit van mogelijkheden en bent flexibel genoeg om te kunnen werken in een dynamische werkomgeving; 
 • Je bent transparant en helder in je communicatie en staat open voor visies en meningen van anderen zodat je je eigen mening indien nodig kunt bijstellen. 

Wat krijg je van ons? 

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die zich continue aan het verbeteren is en de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Het gaat om een baan van 3 of 4 dagen per week. Pagina-eindeDaarnaast bieden wij je: 

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband 
 • Salaris en inschaling conform CAO GHZ en functieniveau schaal 40 (tussen €1898 en €2807 bruto per maand bij 36 uur contract). 
 • Goede pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,3 % van het bruto jaarinkomen;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsenplan;
 • Tijdens onze vakanties (in de schoolvakanties) ben jij vrij; 1 week meivakantie, 3 weken zomervakantie, 1 week herfstvakantie en 1 week kerstvakantie;
 • Een leuk team en leuke werkomgeving!

Enthousiast? 

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatiebrief. De sluitingsdatum is zondag 10 juli 2022, de selectie zal plaatsvinden op maandag 11 juli en de gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 14 juli tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jessica Korver-Hooijer (teamleider - jhooijer@cordaan.nl of via 0612604704) en met Ymé Schukken (manager - yschukken@cordaan.nl of via  0611534185) 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature