Omschrijving

Kun jij goed omgaan met cliënten met een licht verstandelijke beperking en GGZ- problematiek? Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen deze doelgroep en in jouw werk? Ben jij beschikbaar van juni t/m oktober voor een zwangerschapsverlof? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een zwangerschapsvervanging zoeken wij van juni t/m eind oktober 2021 een vaste begeleider met GGZ-ervaring die het leuk vindt om vliegende keep te zijn voor deze twee van onze GGZ-locaties: De Kraaipan en de Staalman Oase. Het is belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken, want het is een solistische functie. Beide locaties bedienen eenzelfde doelgroep. De werkzaamheden zijn zowel het present zijn op locatie als het bezoeken van individuele bewoners.

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een zorgdiploma SPW, MMZ, SPH, MWD, Verpleegkunde (niv. 4 of 5) of vergelijkbaar (harde eis);
 • Je bent beschikbaar vanaf juni 2021 t/m oktober 2021 voor 24-32 uur per week;
 • Je bent bij voorkeur minimaal 2 dagen per week beschikbaar en werkt niet meer dan 28 uur bij een andere werkgever.
 • Je hebt affiniteit en (stage)ervaring met de doelgroepen GGZ en LVB+;
 • Jij schrikt niet van cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag;
 • Je wilt werken met verschillende doelgroepen, ook die met een lager niveau;
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding;
 • Je werkt graag in teamverband;
 • Je ziet jezelf in de rol van coach en begeleider;

Wat krijg je van ons?

 • Een tijdelijk contract van juni 2021 t/m oktober 2021 voor 28-32 uur per week. Na afloop kijkt Cordaan met je mee naar een nieuwe plek;
 • Salaris conform cao GGZ FWG 40 (min €2.121,- en max. €3.101 o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Een ruim scholingsaanbod aan cursussen via ons eigen leerportaal verzorgd door de Cordaan Academie;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s.

Vereisten

Waar ga je werken?
Je komt te werken op de locaties Kraaipan Oase & Staalman Oase GGZ.
De Kraaipan Oase: In de Kraaipan Oase (KPO) is een ouderinitiatief van Ypsilon. Hier wonen 35 bewoners (gemiddeld 25-55 jaar) die graag weer zo goed mogelijk willen functioneren binnen de maatschappij. Naast psychosegevoeligheid, is bij sommige bewoners ook sprake van andere problematiek zoals verslaving, depressiviteit et cetera. Hier liggen de uitdagingen voor de begeleiding om bewoners in te ondersteunen. Alle bewoners wonen in een eigen zelfstandige huurwoning in de Transvaalbuurt op loopafstand van hun eigen gemeenschappelijke ontmoetingsruimte. De KPO is een project dat door ouders is opgezet, om optimale woon-, leef-, en ontwikkelingsomstandigheden te bieden voor bewoners. De KPO heeft een samenwerkingsverband met Cordaan; vanuit Cordaan wordt de ambulante woonbegeleiding verzorgd vanuit het team dat exclusief voor de bewoners van de KPO werkt.

Staalman Oase: Het woonproject Staalman Oase in Amsterdam Nieuw-West / Sloten is ook een ouderinitiatief van Ypsilon. deze locatie is nog in ontwikkeling, hier komen straks 30 mensen te wonen. De verwachting is dat er in juli weer 8 nieuwe woningen worden opgeleverd.

Binnen de SSO vallen 30 woningen op loopafstand van de gemeenschappelijke ruimte, waar men elkaar kan ontmoeten, koffiedrinken, cursussen kan volgen, muziek, thema-avonden, aan gezamenlijke activiteiten deelnemen. Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van de tuin. De gemeenschappelijke ruimte zit op de eerste etage (trap!) van een pand in de Staalmanpleinbuurt. De SSO-woningen liggen in panden in deze rustige buurt, allemaal op loopafstand. Elke bewoner kan vanuit zijn eigen woning via de anonimiteit van de straat naar de gemeenschappelijke ruimte. Wonen zoals elke andere Amsterdammer en toch met sociale opvang binnen handbereik. De gemeenschappelijke ruimte wordt ingericht en gebruikt in samenspraak met de bewoners. Er is een keuken voor gemeenschappelijke maaltijden.

Enthousiast?
Je kunt hier direct online solliciteren! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marieke Hordijk (werving & behoud) via mhordijk@cordaan.nl.

Sollicitatieprocedure

 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature