Omschrijving

Heb je interesse om kinderen met een verstandelijke beperking en/of ontwikkelingsachterstand thuis te begeleiden en wil je hen en ouders graag helpen zich verder te ontwikkelen? Dan is werken bij het team van Begeleiding Jeugd Thuis misschien wel wat je zoekt!


Wat ga je doen?

Het doel van BJT is het ondersteunen van ouders bij verschillende hulpvragen voor hun kind.

Daarnaast kunnen ouders voor een gekaderde periode ontlast worden, zodat zij ruimte kunnen ervaren om samen met de begeleider aan de hulpvragen van het kind te werken. Als begeleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen van doelen en uitvoeren van het begeleidingsplan. Er wordt methodisch gewerkt aan de hand van de Houvast en Triple-C methode. Je vergroot de draagkracht van het gezinssysteem door (ontwikkelingsgerichte)activiteiten met het kind binnens en/of buitenshuis te ondernemen. Daarnaast ben je een voorbeeldfunctie voor de ouders en geef je lichte opvoedingsondersteuning. De gezinnen die je begeleidt kunnen complexe hulpvragen hebben, hierin werk je samen met een gezinscoach van Cordaan Jeugd en/of de betrokken gedragsdeskundige.


De functie kan gecombineerd worden met uren die je werkt binnen een andere locatie van Cordaan Jeugd. Dit zullen we tijdens de sollicitatiegesprekken toelichten.

Wat krijg je van ons?

 • Wij bieden je een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het betreft een dienstverband vanaf waarbij de uren in overleg zullen zijn.
 • Salaris en inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40; (min. €2.617,- en max. €3.535,- o.b.v. fulltime dienstverband)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Keurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma MMZ-4, SPH, Pedagogiek of vergelijkbaar en hebt aantoonbare ervaring in het werken met kinderen/jongeren met een ontwikkelingsachterstand of verstandelijke beperking.
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt ervaring in het werken met en/of in gezinnen.
 • Je bent flexibel inzetbaar.
 • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding;
 • Daarnaast kun je onderdeel zijn van een multidisciplinair team en lukt het je ook samen te werken met externe instellingen in Amsterdam.
 • Je biedt ondersteuning in netwerkopbouw en kan de ondersteuningsvraag van de gezinnen vertalen naar concrete doelen.
 • Je bent in staat een sfeer te creëren waarin kinderen zich veilig voelen om te groeien en waarin collega's worden meegenomen in jouw enthousiasme om de best mogelijke zorg te leveren.

Enthousiast? 

Mooi! We zijn benieuwd naar jou! Je kunt hier direct online solliciteren. Voeg ook je CV en uitgebreide motivatie toe.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mariette Klukhuhn(Manager Begeleiding Jeugd Thuis Cordaan) via mstobbe@cordaan.nl of 06- 38313250. Voor meer informatie over deze functie of vragen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Ranoe Baidjoe (recruiter) via rabaidjoe@cordaan.nl of 06-39776184. 
Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature