Behandel coördinator VGZ

Omschrijving

In verband met een zwangerschapsverlof in de periode van november 2019 en april 2020, zoekt Cordaan ondersteuning van een behandelcoördinator binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg. 


De baan
Als behandelcoördinator binnen de VGZ word je ingezet voor verschillende behandellocaties voor cliënten met een LVB/MVB in Amsterdam. Je bent als behandelcoördinator inhoudelijk eindverantwoordelijk voor de cliënten van je locatie, in nauwe samenwerking met de teammanager en de persoonlijk begeleider. Je draagt zorg voor een integraal behandelplan en bent verantwoordelijk voor de zorgdossiers. Hierbij werk je tevens multi- en interdisciplinair samen met professionals binnen en buiten de eigen organisatie.

De kernactiviteiten van de behandelcoördinator zijn:

  • Diagnostiek en beeldvorming: systematisch onderzoek en oordeelvorming over ondersteuningsbehoeften en competenties van de cliënten. 
  • Advisering en coaching van de teams bij de planning, uitvoering en evaluatie van de ondersteunende activiteiten voor cliënt en diens netwerk. 
  • Behandeling door ook zelf in gesprek te gaan met de cliënt en/of  zijn of haar netwerk over diens hulpvraag, problematiek en het begeleiden hiervan; onder ander op gebied van dementie en traumaverwerking. 
  • Preventie en voorlichting, wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek, deskundigheidsbevordering en beleidsontwikkeling.

Vereisten

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde universitaire studie orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie, eventueel aangevuld met een postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd) dan wel orthopedagoog generalist (NVO). Daarnaast beschik je over minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt zowel ruime expertise van de ouderen doelgroep als op het gebied van autisme, met bijkomende psychiatrische problematiek en moeilijk verstaanbaar gedrag.  Je hebt een professionele, representatieve houding en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je werkt methodisch en gestructureerd; hierbinnen ben je echter wel in staat om flexibel  te handelen en gemakkelijk te schakelen. Je beschikt over inlevingsvermogen en stelt je ondersteunend naar de cliënt op. Jouw visie is erop gericht dat je in dienst staat van de cliënt, met als doel dat de cliënt zoveel mogelijk zijn eigen leven kan leiden. Ook beschik je over de nodige humor, heb je een positieve uitstraling en kun je goed relativeren.

 

Ons aanbod

Het betreft een tijdelijk dienstverband (i.v.m zwangerschapsvervanging) voor 24 uur per week.
Na deze periode wordt er met je meegekeken naar andere mogelijkheden binnen Cordaan. Salaris en inschaling zijn conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 65. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden,  reiskostenvergoeding en een fietsenplan. 

 

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met  Laurent jan van den Bogaard 06-22375398, lvandenbogaard@cordaan.nl, manager Behandelzaken VGZ, of neem contact op met Karla Raphael 06-50744989. Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatie. 


Let op! De eerste gesprekken vinden plaatst in de week van 16 september. 


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.