Omschrijving

Ben jij een ervaren gedragsdeskundige en ben jij gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag? Kom dan ons team versterken op locatie De Werf.

Als gedragsdeskundige ben jij verantwoordelijk voor de 24 uurs zorg op de Werf. De Werf is een woonomgeving vormgegeven vanuit het orthopedagogich behandelmodel Triple-C. Jij bent in staat als sleutelfiguur van het behandelsysteem op te treden samen met de leidinggevende en meewerkend coach. Dat wil zeggen dat jij de bereidheid hebt de nabijheid, sensitiviteit en betekenisgeving voor te leven richting begeleiders.

De focus in de behandeling ligt op de interactie tussen de mens en zijn omgeving. Jij geeft richting aan de behandeling door samen met de begeleiders een concrete vertaling te maken vanuit het fundament van het Triple- C behandelhuis. Deze vertaling resulteert in een gezamenlijk gedragen beeld over de ondersteuningsbehoeften en de ondersteuningsvragen van cliënten vertaalt in een behandelplan dat multidisciplinair wordt ondersteund. Als gedragsdeskundige ben je continue betrokken bij cliënten en begeleiders. Jij bent in staat om op basis van eigen waarneming aan te sluiten bij de behoefte van het begeleidingsteam, de cliënt en zijn/haar verwant.

Waar kom je te werken?

De Werf is een kleine woonwijk in Amsterdam Noord voor mensen met een verstandelijke beperking en duale problematiek. Hier wonen ongeveer 70 cliënten. Op deze behandellocatie werk jij nauw samen met 4 collega gedragsdeskundigen.

Wat ga je doen?

 • Jij stelt menselijke behoeften in het zorgoverleg van de cliënt centraal. Het gaat vooral over de manier waarop de behandeling aansluit bij de ondersteuningsbehoefte van de cliënt
 • Jij vormt een beeld van de cliënt op basis van: voorgeschiedenis, diagnostiek, een combinatie van eigen ervaring en met observatie van de cliënt en de ervaringen van familie en team.
 • Je beschikt over de nodige humor, hebt een positieve uitstraling, een gezonde dosis relativeringsvermogen en past zelfreflectie toe
 • Je werkt methodisch en gestructureerd; hierbinnen ben je echter wel in staat om flexibel te handelen en gemakkelijk te schakelen zonder richting te verliezen.

Wat krijg je van Cordaan?

 • Een contract met contractduur van minimaal een jaar voor 32-36 uur per week met. Bij goed functioneren bieden wij graag de mogelijkheid tot een vast contract;
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg in FWG 60 (€ 3.189 - € 4.652) of FWG 65 (€ 3.624 - € 5.476) o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8,33 % van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Scholingsmogelijkheden.

Vereisten

Jouw profiel:

 • Je hebt een afgeronde universitaire studie orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie, eventueel aangevuld met een postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd) dan wel orthopedagoog generalist (NVO).
 • Je bent in het bezit van een Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD).
 • Je hebt een professionele, representatieve houding en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je werkt methodisch en gestructureerd; hierbinnen ben je echter wel in staat om flexibel te handelen en gemakkelijk te schakelen.
 • Je beschikt over inlevingsvermogen en stelt je ondersteunend op naar de cliënt en het team. Jouw visie is erop gericht dat je in dienst staat van de cliënt, met als doel dat de cliënt zoveel mogelijk zijn of haar eigen leven kan leiden. Ook beschik je over de nodige humor, heb je een positieve uitstraling en kun je goed relativeren

Enthousiast?

Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. De sluitingsdatum is maandag 22 maart 2021. Wij nemen na de sluitingsdatum contact met je op. De gesprekken zullen plaatsvinden in april 2021.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kim van Veelen (Gedragsdeskundige) via 06 – 21 53 78 23 of kveelen@cordaan.nl, of neem contact op met Laurent Jan van den Bogaard (Manager Behandelzaken) via 06 – 22 37 53 98.

Voor vragen over het sollicitatieproces kan je terecht bij Jacco Tilgenkamp (Recruiter) via 06 - 34455 809 of jtilgenkamp@cordaan.nl.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.

Momenteel kan het zijn dat je iets later reactie krijgt op je sollicitatie vanwege de coronacrisis. Voor meer informatie over Cordaan en corona, klik hier.
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), een persoonlijkheidstest en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid de voorkeur.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature