Behandelcoördinator VGZ

Omschrijving

Ben jij in het bezit van een een afgeronde studie orthopedagogiek en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Cordaan is op zoek naar ondersteuning van een (senior) gedragsdeskundige binnen de gehandicaptenzorg! 

De baan
Als behandelcoördinator binnen de VGZ word je ingezet voor een behandellocatie voor Ouderen cliënten met een verstandelijke beperking in Amsterdam. Je bent als behandelcoördinator inhoudelijk eindverantwoordelijk voor de cliënten van je behandellocatie, in nauwe samenwerking met de teammanager en de persoonlijk begeleider. Je draagt zorg voor een integraal behandelplan en levert een inhoudelijke bijdrage aan de zorgdossiers. Hierbij werk je tevens multi- en interdisciplinair samen met professionals binnen en buiten de eigen organisatie.

De kernactiviteiten van de behandelcoördinator zijn:

 • Diagnostiek en beeldvorming: systematisch onderzoek en oordeelvorming over ondersteuningsbehoeften en competenties van de cliënten.
 • Advisering en coaching van de teams bij de planning, uitvoering en evaluaties van de behandeling voor de cliënt en diens netwerk.
 • Deelname aan multidisciplinaire overleggen.
 • (Mediërende) behandeling door in gesprek te gaan met de cliënt en/of zijn of haar netwerk over diens hulpvraag, problematiek en het begeleiden/behandelen hiervan; o.a. individuele behandeling op het gebied van emotieregulatie en zelfbeeld versterking.
 • Preventie en voorlichting, deskundigheidsbevordering van begeleiders en beleidsontwikkeling.

De locatie
Een behandellocatie in Amsterdam Nieuw-West, waar 30 ouderen wonen met een licht tot matige verstandelijke beperking, sommige met bijkomende problematiek (psychiatrie).

Vereisten

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde universitaire studie orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie, eventueel aangevuld met een postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd) dan wel orthopedagoog generalist (NVO). Ook ben je in het bezit van een Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD) en beschik je over minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. 

 • Je hebt expertise op het gebied van Ouderen cliënten met een LVB-MVB. 
 • Je hebt een professionele, representatieve houding en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. 
 • Je werkt methodisch en gestructureerd; hierbinnen ben je echter wel in staat om flexibel te handelen en gemakkelijk te schakelen. 
 • Je beschikt over inlevingsvermogen en stelt je ondersteunend op naar de cliënt en het team. 
 • Jouw visie is erop gericht dat je in dienst staat van de cliënt, met als doel dat de cliënt zoveel mogelijk zijn of haar eigen leven kan leiden. 
 • Ook beschik je over de nodige humor, heb je een positieve uitstraling en kun je goed relativeren.

Ons aanbod
Het betreft een dienstverband van minimaal een jaar, voor 24 uur per week. Salaris en inschaling zijn conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 60 - 65. Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

  Enthousiast?
  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met: 

  Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatie.

  Reageren op deze vacature kan tot en met zondag 6 december. Let op! De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 7 december 2020.

  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

  reageer op deze vacature
  reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

  deel deze vacature