Behandelcoördinator VGZ

Omschrijving

In verband met zwangerschapsverlof in de periode van half september 2020 tot half maart 2021, zoekt Cordaan ondersteuning van een senior gedragsdeskundige binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg.

De baan
Als behandelcoördinator binnen de VGZ word je ingezet voor verschillende behandellocaties voor cliënten met een LVB en complexe bijkomende problematiek (psychiatrie, forensische en verslaving) in Amsterdam. Je bent als behandelcoördinator inhoudelijk eindverantwoordelijk voor de cliënten van je locatie, in nauwe samenwerking met de teammanager en de persoonlijk begeleider. Je draagt zorg voor een integraal behandelplan. Hierbij werk je tevens multi- en interdisciplinair samen met professionals binnen en buiten de eigen organisatie.

De kernactiviteiten van de behandelcoördinator zijn:

 • Diagnostiek en beeldvorming: systematisch onderzoek en oordeelvorming over ondersteuningsbehoeften en competenties van de cliënten.
 • Advisering en coaching van de teams bij de planning, uitvoering en evaluatie van de behandeling voor cliënt en diens netwerk.
 • Deelname aan MDO’s.
 • Behandeling door ook zelf in gesprek te gaan met de cliënt en/of zijn of haar netwerk over diens hulpvraag, problematiek en het begeleiden/behandelen hiervan; onder andere individuele behandeling op gebied van traumaverwerking en emotieregulatie.
 • Preventie en voorlichting, deskundigheidsbevordering en beleidsontwikkeling.

Vereisten

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde universitaire studie orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie, eventueel aangevuld met een postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd) dan wel orthopedagoog generalist (NVO). Daarnaast beschik je over minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. 

 • Je hebt ruime ervaring met de LVB+ doelgroep. 
 • Je hebt een professionele, representatieve houding en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. 
 • Je werkt methodisch en gestructureerd; hierbinnen ben je echter wel in staat om flexibel te handelen en gemakkelijk te schakelen. 
 • Je beschikt over inlevingsvermogen en stelt je ondersteunend op naar de cliënt en het team. Jouw visie is erop gericht dat je in dienst staat van de cliënt, met als doel dat de cliënt zoveel mogelijk zijn eigen leven kan leiden. 
 • Ook beschik je over de nodige humor, heb je een positieve uitstraling en kun je goed relativeren.

Ons aanbod
Het betreft een tijdelijk dienstverband i.v.m. zwangerschapsvervanging voor 24-36 uur per week.

 • Salaris en inschaling zijn conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 65.
 • Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Enthousiast?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met: 

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een motivatie.

Reageren op deze vacature kan tot half augustus 2020. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature