Omschrijving

Bij Cordaan zijn wij opzoek naar een Beleidsadviseur Leren & Ontwikkelen (24-32 uur p.w.) Ben jij analytisch sterk, een kei in plannen organiseren met een duidelijke visie op Leren & Ontwikkelen? En weet jij opleidingsvraagstukken vanuit je visie om te zetten in pragmatische en inspirerende plan? Lees dan snel verder!

Wat krijg je van ons?
Wij bieden een boeiende positie bij een grote zorgorganisatie waarbij veel aandacht is voor persoonlijke bloei.
Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (24-32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 60 (Min. €4091,- en max. €5045,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.);
  (Per 1 oktober 2023 verhoogd het CAO VVT de lonen met 5%)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding;
 • Cordaan faciliteert thuiswerken;
 • Tot slot, een prachtige werkplek in het centrum van Amsterdam!


Wat ga je doen?
Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van het beleid op het gebied van leren & ontwikkelen.

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van de randvoorwaarden om tijdig, voldoende en kwalitatief goede leer- en ontwikkelinterventies te kunnen blijven bieden. Alles wat je doet, toets je aan de hand van deze drie speerpunten.

Je werkt op verschillende niveaus; zowel Cordaan breed, als sectorbreed, als domeinspecifiek. Soms komt het ook voor dat je samenwerkingen aan gaat buiten Cordaan, met collega zorgorganisaties.

Je werkt nauw samen met collega’s om nieuw beleid met en voor leidinggevenden en medewerkers te ontwikkelen en te schrijven. Hier lever je een bijdrage met jouw sectorbrede blik en kennis op het gebied van leren en ontwikkelen.

Je bent betrokken bij verschillende projecten en ontwikkelingen, soms in de rol van projectleider. Hierbij valt te denken aan: het opleidingsplan, de visie op leren & ontwikkelen, en projecten op het gebied van accreditatie, nieuwe scholingstrajecten, het ontwikkelen van e-learnings en bijvoorbeeld de kwaliteit van trainingen. Daarnaast ben je als Beleidsadviseur Leren en Ontwikkelen betrokken bij de scholingscyclus en heb je op een aantal onderdelen daarvan een aanjagende rol.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde opleiding op ten minste HBO-niveau en je beschikt over een academisch werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over visie op het gebied van leren en ontwikkelen;
 • Je bent analytisch sterk;
 • Je kunt goed plannen en organiseren;
 • Je beschikt over goede schriftelijke én sociale vaardigheden.

Waar ga je werken?
De Cordaan Academie is een van de afdelingen van de afdeling HR Kwaliteit & Innovatie. De Cordaan Academie kent naast een centraal team, ook twee teams die specifiek voor de sectoren (Ouderenzorg en VGZ/GGZ) werken. Samen zorgen wij voor een professionele ondersteuning van de zorgdomeinen en zijn we een strategisch partner bij organisatievraagstukken. Bij Cordaan werken we hybride.


Enthousiast?
En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen Aart-Jan Plaisier (Manager Cordaan Academie a.i.) via aplaisier@cordaan.nl of 06-53800101. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Esther Elfering (recruiter) via 06 06 - 11 71 45 26 of eelfering@cordaan.nl.  Intern solliciteren is mogelijk tot vrijdag 22 september.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature