Beleidsadviseur zorgontwikkeling

Omschrijving

De afdeling Strategie, Kwaliteit en Innovatie (SK&I) van Cordaan is op zoek naar een beleidsadviseur zorgontwikkeling (senior / medior) met focus op kwaliteit, bedrijfsvoering en implementatie voor de verstandelijk gehandicaptenzorg. 

Wat ga je doen?
Vanwege de eisen die het nieuwe kwaliteitskader gehandicaptenzorg aan ons stelt willen we nog meer acteren op de samenhang tussen kwaliteit, innovatie, de bedrijfsvoering op de werkvloer en het vergroten van de implementatie kracht op dit gebied. Voornoemde o.a. ook in samenhang met de ontwikkelingen en taken van de Cordaan Academie. Van jou wordt een inhoudelijke bijdrage verwacht aan deze ontwikkeling.

Naast kennis en ervaring met kwaliteitsinstrumenten is kennis van wet- en regelgeving een pre. Tevens is ervaring met innovatieprojecten een pre. Je adviseert over beleidsontwikkeling en geeft leiding aan ontwikkeling- en implementatieprojecten op het gebied van het inhoudelijke zorg- en kwaliteitsbeleid.

Vereisten

Wie ben jij?

Je hebt uitgebreide kennis op WO werk- en denkniveau en een opleiding in de richting sociale en / of gezondheidswetenschappen. Bij voorkeur heb je meerdere jaren ervaring in een beleidsfunctie binnen een soort gelijke functie in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Je hebt kennis over bedrijfsvoering op de werkvloer, hebt ervaring met het uitvoeren van implementatie trajecten en bent in staat t.b.v. implementatie trajecten een businesscase op te stellen. Je hebt kennis van en ervaring met strategische beleidsontwikkeling in het algemeen en in het bijzonder voor de verstandelijk gehandicaptenzorg. Jij kunt rapporteren, signaleren en adviseren over hoe wij beleidsontwikkelingen op de werkvloer kunnen implementeren zodat onze medewerkers o.a. op het gebied van verbetering van de kwaliteit van zorg, de juiste dingen doen. Je bent energiek, vernieuwend en inspirerend en kan acteren binnen het krachtenveld van de verschillende domeinen binnen Cordaan. Je beschikt over goede computervaardigheden waaronder het gebruik van Excel. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en vindt het leuk om presentaties te maken en te geven.


Wat krijg je van ons?

Veel verantwoordelijkheid met focus op het behalen van resultaten, een prettige werkomgeving met betrokken collega’s. Daarnaast bieden wij:

  • Een jaarcontract voor 32 uur per week, met uitzicht op verlenging
  • Salaris FWG 60 of 65 min. € 3.305 en max € 5188 o.b.v. een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van ervaring
  • Een pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 7.4% van je bruto jaarsalaris
  • Scholingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan

Enthousiast?

Solliciteer direct online! Voor informatie over deze functie kun je mailen naar Nathalie Wellens Manager Kwaliteit en Innovatie VGZ / GGZ / WMO & dagbesteding via nwellens@cordaan.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature word niet op prijs gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.