Omschrijving

Nieuw: Zij-instroom traject voor Verpleegkundige bij Cordaan!
Heb jij altijd al in de zorg willen werken? Cordaan biedt de mogelijkheid om in 2,8 jaar je diploma voor mbo-verpleegkundige te behalen met een leerwerk-traject in de zorg. Wil je overstappen naar de zorg en kiezen voor een baan met toekomstperspectief waarin je echt iets kunt betekenen voor anderen? Wij maken jouw carrièreswitch naar de zorg mogelijk.

Hoe werkt het? 

Als verpleegkundige bij Cordaan zorg je voor cliënten, die lichamelijke en cognitieve beperkingen hebben. Je voert verpleegkundige handelingen uit, begeleidt en coördineert zorg op basis van het zorgplan in een van onze verpleeghuizen of bij cliënten thuis in de wijk. Als zij-instromer bij Cordaan leer je op een levensechte manier op de werkplek, de dagelijkse praktijk staat hierin centraal en het onderwijsprogramma wordt hierop afgestemd. Leren en werkend leren blijkt voor zij-instromers een ideale combinatie. Ook cliënten en collega's reageren positief op deze vorm van leren.  

Bij ons kun je als zij-instromer aan de slag met een mooi salaris en haal je binnen 32 maanden je diploma als verpleegkundige. Je krijgt een contract voor 28 uur per week, in eerste instantie in de functie van verzorgende IG. Je gaat één vaste dag per week naar school en de overige drie dagen werk je volgens een rooster op locatie of in de wijk. Tijdens jouw leertraject krijg je een vaste werkbegeleider toegewezen die jou deze periode gaat begeleiden.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever te zijn. Daarnaast bieden wij je;
 • Een salaris conform CAO VVT FWG 40 van minimaal €15,93;
 • Je opleiding tot Verpleegkundige wordt volledig betaald;
 • Een tijdelijk parttime contract voor de duur van je opleiding (28 uur) met uitzicht op een vast contract bij het behalen van je diploma;
 • Uitstekende pensioenregeling; een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een fietsenplan;
 • Professionele begeleiding in de praktijk;
 • Cordaan stimuleert initiatief gericht op persoonlijke groei en heeft een ruim scholingsaanbod. Mensen die de ambitie hebben om door te groeien naar een functie als verpleegkundige zijn in het bijzonder welkom om te solliciteren!

Vereisten

Wie ben jij?
We zijn op zoek naar enthousiaste en ondernemende collega's die de best mogelijke zorg willen leveren aan cliënten. Je bent sociaal, communicatief sterk en super-gemotiveerd om een carrière-switch te maken naar de ouderenzorg. Je hebt gevoel voor het menselijk lichaam in verband met de uitvoering van de verzorgende en verpleegtechnische taken en hebt affiniteit met kwetsbare Amsterdammers. Je vindt het leuk om met collega’s in een team samen te werken en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast ben je:

 • Beschikbaar voor 32 uur per week op wisselende tijden, overdag, 's avonds en in het weekend;
 • In het bezit van minimaal een diploma op mbo-3 niveau en werkervaring op het niveau van je opleiding;
 • Je bent een echte doorzetter en staat stevig in je schoenen!
 • Woonachtig in een straal 25 km.
 • Ook wanneer je geen ervaring hebt in de zorg maar bijvoorbeeld als receptioniste, gastvrouw, verkoopmedewerker, horeca etc. ben je van harte welkom!

Sollicitatieprocedure 
Als wij jouw cv en motivatiebrief hebben ontvangen en je past bij het profiel, dan nodigen we je uit voor een informatiebijeenkomst en toets op mbo 4-niveau. De toets geeft aan of jouw kennis overeenkomt met het gewenste profiel voor de opleiding. Als je de test positief afrondt, dan nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek op locatie en een meeloopdag. Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk HIER voor meer informatie omtrent het coronavirus. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Enthousiast?
We hebben een beperkt aantal plaatsen dus overtuig ons waarom jij ons nieuwe zij-instromer wordt. Graag ontvangen wij alvast je cv en motivatiebrief. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie kun je mailen naar cvanheusden@cordaan.nl. Het is alleen mogelijk om te solliciteren via onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature