Omschrijving

Heb jij ervaring als chauffeur en vind je het leuk om te werken met mensen met een verstandelijke beperking? Dan zoeken wij jou! Cordaan is op zoek naar chauffeurs voor diverse dagbestedingslocaties in Amsterdam West, Noord en Zuidoost. In een 5-daagse werkweek van 20 uur per week haal en breng jij onze cliënten naar hun dagbesteding. Ben jij enthousiast en wil jij ons team versterken? Solliciteer dan nu!

Wat krijg je van ons?

 • Een contract van 7 maanden voor 20 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT FWG 25 (minimaal €2.210,- tot maximaal €2.853,- euro per maand o.b.v. een 36-urige werkweek/ minimaal €14,13 euro tot maximaal €18,24 euro per uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: pensioenopbouw, collectiviteitskorting op jouw zorgverzekering en een fietsplan inclusief reparatievergoeding;
 • Instructies over de bus en handvaten over de cliëntengroep.

Wat ga je doen?

De verwachte inzet bedraagt in principe 5 dagen in de week, 20 uur per week. De werkzaamheden vinden plaats in de ochtend tussen ca. 08.00 – 10.00 uur en/of in de middag tussen 14.30 en 16.30 uur van maandag t/m vrijdag. Wij zoeken medewerkers die beschikbaar zijn voor ochtenden, middagen of een combinatie hiervan. In overleg zijn er mogelijkheden om meer uren te werken.

Je haalt dagelijks de bus vanuit een vaste locatie op en vervoert cliënten volgens een vaste route van woonlocatie naar dagbestedingslocaties. Er wordt met bussen gereden voor maximaal 8 passagiers (omgeving: Amsterdam).

Je hebt goed contact met de locatie(s) en cliënten en ondersteunt hen waar nodig. Ook draag je zorg voor het rijklaar en schoonhouden van de bus, zoals: autowassen, tanken, verhelpen van kleine storingen, vloeistoffen bijvullen, signaleren van gebreken en het inplannen van onderhoud.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je kunt goed samenwerken met het team vervoer en de dagbestedingslocaties;
 • Een geldig Rijbewijs B is vereist alsmede een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG);
 • Je bent bekend met de verkeerswet- en regelgeving;
 • Je hebt vaardigheid in het besturen van diverse busjes en in het gebruik van navigatie.Je hebt affiniteit met cliënten met een verstandelijke beperking en hebt een professionele bejegening naar cliënten, verwanten en overige medewerkers;
 • Je bent sociaal vaardig, servicegericht en behulpzaam met een rustgevende en klantgerichte houding naar onze doelgroep en andere relaties;

Deze functie is ook geschikt voor mensen uit het doelgroep register of afstand tot de arbeidsmarkt wanneer je kunt voldoen aan bovenstaande eigenschappen.

Enthousiast?
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn benieuwd naar jou! Laat je CV en motivatie achter en dan bellen wij jou zo spoedig mogelijk. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. 

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je terecht bij Mireille Blom, Teamleider Vervoer, via 06-11086709 (werkdagen: maandag t/m donderdag).  

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eileen Kooger (Recruiter) via ekooger@cordaan.nl of bel naar 06-39 53 40 52.

Sollicitatievoorwaarden


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature