Omschrijving

Zorgeloos thuis staat voor meer dan thuiszorg alleen. Het zorgeloos thuis team staat voor optimale zorg voor cliënten die graag thuis blijven wonen en dat betekent dat er ook tijd is voor een kopje thee of een wandeling. Als medewerker bij Zorgeloos Thuis kun je echte 1-op-1 aandacht bieden. Ben jij verzorgende IG of verpleegkundige en geloof jij ook in aandacht als beste medicijn? Kom dan ons team versterken als cliëntcoach!  

 

Wat krijg je van ons? 

 • Een jaarcontract (24 - 32 uur) met uitzicht op een vast dienstverband; 
 • Salaris is conform CAO VVT in FWG 45 min. € 2.783,- en max. € 3.754,- bruto bij een dienstverband van 36 uur; 
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar; 
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT; 
 • Cordaan stimuleert persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz; 
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega; 
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding; 


 Wat ga je doen? 
Als cliëntcoach bij Zorgeloos Thuis ben jij samen met je collega's verantwoordelijk voor de zorg aan de zelfstandige bewoners van De Marke – De Meenthoek in Huizen. Je verricht verzorgende en enkele verpleegkundige handelingen, daarnaast signaleer en rapporteer je ontwikkelingen en knelpunten met betrekking tot verzorging en verpleging van jouw cliënten. Naast het verlenen van directe zorg maak je in je werk bij Zorgeloos Thuis ook tijd vrij voor welzijnstaken, zoals een wandeling, boodschappen doen met de cliënt, samen lunch maken. Want voor goede zorg is ook een stukje gezelligheid nodig. Hierin zoek je afstemming met onze leidinggevende Welzijn om te kijken of er activiteiten zijn waarin je cliënten kunnen aansluiten en of er nog extra begeleiding door middel van een “maatje” mogelijk is. 

Je voert de intakegesprekken bij nieuwe cliënten. Jij kent als cliëntcoach het levensverhaal van de cliënt en brengt het netwerk van de cliënt in kaart. Je onderhoudt de contacten met de naasten van de cliënt. Daarnaast signaleer je of de gestelde indicatie nog voldoet aan de zorg die de cliënt nodig heeft. 
Tenslotte heb je een coachende rol naar het team, je ondersteunt hen zodat zij de best mogelijke zorg kunnen leveren. Samen met de planner en de leidinggevende ben je betrokken bij het plannen & roosteren en organiseer je de overleggen met het team om de cliënten te bespreken en werkafspraken te maken. 

Vereisten

Wie ben jij? 

 • Je hebt een diploma verzorgende IG of verpleegkunde mbo-4; 
 • Je bent flexibel in te zetten (diensten en werktijden in overleg); 
 • Je hebt ervaring met coördinerende taken; 
 • Je werkt graag zelfstandig en staat stevig in je schoenen; 
 • Je bent sociaal en kunt je goed inleven in een ander. 
 • Je vindt het leuk om mee te denken aan en te participeren in veranderingen. 


Waar ga je werken? 
Je gaat werken in het Zorgeloos Thuis team van De Marke – De Meenthoek. Een unieke locatie vanwege haar combinatie van intramurale en extramurale zorg. Er wonen mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis. Aan deze bewoners leveren we thuiszorg indien dat gewenst is of VPT (volledig pakker thuis) 


De Marke - De Meenthoek is een onderdeel van Cordaan en is recent begonnen met het bieden van VPT (volledig pakket thuis) via ‘zorgeloos thuis’. Het leuke aan het werken in een thuiszorg/ zorgeloos thuis team dat ondergebracht is bij een zorginstelling is dat je enerzijds zelfstandig werkt maar anderzijds ook het contact hebt met de medewerkers die de zorg leveren aan intramurale cliënten. Soms wordt er ook samengewerkt en uitgewisseld en dat maakt het werken bij de thuiszorg van De Marke – De Meenthoek afwisselend maar ook gewoon gezellig. 
Cordaan is een organisatie waar veel kansen liggen voor medewerkers met initiatief. We investeren veel in ontplooiing en ontwikkeling. Niet voor niets is ons motto; we laten medewerkers tot bloei komen. 


Kleurrijk en betekenisvol met elkaar 
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden. 

 
Enthousiast? 
Ben jij de cliëntcoach die wij zoeken? Solliciteer dan direct online of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie en een rondleiding om sfeer te proeven op onze gezellige locatie! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lidy Onink (locatiemanager) via 06-48430319 of David Ordas (teammanager) via 06-41690907. 

Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.  De sluitingsdatum voor deze vacature is  11 maart 2024.
 
Sollicitatievoorwaarden 
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature