Omschrijving

Werken in het Verpleeghuis aan huis! Zorgeloos Thuis staat voor meer dan thuiszorg alleen. Het Zorgeloos Thuis team staat garant voor de optimale zorg voor cliënten die graag thuis willen blijven. Want thuis in de eigen vertrouwde omgeving, is voor iedereen de fijnste plek om oud te worden. Als medewerker bij Zorgeloos Thuis kun je echte 1-op-1 aandacht bieden. Ben jij verzorgende IG of verpleegkundige en geloof jij ook in aandacht als beste medicijn? Kom dan ons team versterken! 

Kijk  hier Voor meer informatie over werken bij Zorgeloos Thuis

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (24 - 36 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris is conform CAO VVT in FWG 45 min. € 2.574,- en max. € 3.471,- bruto bij een dienstverband van 36 uur;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Cordaan stimuleert persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding;

Wat ga je doen?
Als cliëntcoach (verpleegkundige / verzorgende IG) ga je aan de slag binnen een van onze Zorgeloos Thuis teams in een wijk in Amsterdam. Samen met je collega’s verzorgende C, verzorgende IG en een collega-cliëntcoach regelen jullie alles van A tot Z voor de cliënt. Je verricht verzorgende en verpleegtechnische handelingen bij de cliënt en coördineert daarnaast de directe zorg en de dienstverlening hieromheen. Of het nu gaat om het bestellen van materialen of samen een boodschapje met de cliënt, jij bent de aangewezen persoon.

Je voert samen met de wlz - verpleegkundige de intakegesprekken bij nieuwe cliënten. Jij kent als cliëntcoach het levensverhaal van de cliënt en brengt het netwerk van cliënt in kaart. Je onderhoudt de contacten met de familie, partner en andere mantelzorgers. Daarnaast signaleer je of de gestelde indicatie nog voldoet aan de zorg die de cliënt nodig heeft.

Tenslotte heb je een coachende rol naar het team, je ondersteunt hen zodat zij de best mogelijke zorg kunnen leveren. Samen met je collega-cliëntcoach ben je betrokken bij het plannen & roosteren en organiseer je de overleggen met het team om de cliënten te bespreken, de zorg te evalueren en werkafspraken te maken.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een diploma verzorgende IG, ziekenverzorgende, MDGO-VP of verpleegkunde mbo-4;
 • Je bent flexibel in te zetten in de wijk (maandag t/m zondag + feestdagen);
 • Je ben fulltime of parttime beschikbaar;
 • Ervaring in de thuiszorg is mooi meegenomen.

Enthousiast?
Ben jij de verzorgende IG of verpleegkundige die wij zoeken? Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. 

Heb je een vraag over de functie Cliëntcoach? Neem dan contact op met Marloes Alteveer (recruiter) via malteveer@cordaan.nl of 06-4843 0289.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature