Omschrijving

Werken in het Verpleeghuis aan huis! Zorgeloos Thuis staat voor meer dan thuiszorg alleen. Het Zorgeloos Thuis team staat garant voor de optimale zorg voor cliënten die graag thuis willen blijven. Want thuis in de eigen vertrouwde omgeving , is voor iedereen de fijnste plek om oud te worden. Als medewerker bij Zorgeloos Thuis kun je echte 1-op-1 aandacht bieden. Geloof jij ook in aandacht als beste medicijn? Kom dan ons team versterken! 
Kijk  hier Voor meer informatie over werken bij Zorgeloos Thuis.

Wat ga je doen?

Als cliëntcoach ga je aan de slag binnen een van onze Zorgeloos Thuis teams in een wijk in Amsterdam. Samen met je collega’s verzorgende C, verzorgende IG en een collega-cliëntcoach regelen jullie alles van A tot Z voor de cliënt. Je verricht verzorgende en verpleegtechnische handelingen bij de cliënt en coördineert daarnaast de directe zorg en de dienstverlening hieromheen. Of het nu gaat om het bestellen van materialen of samen een boodschapje met de cliënt, jij bent de aangewezen persoon.

Je voert samen met de wlz-verpleegkundige de intakegesprekken bij nieuwe cliënten. Jij kent als cliëntcoach het levensverhaal van de cliënt en brengt het netwerk van cliënt in kaart. Je onderhoudt de contacten met de familie, partner en andere mantelzorgers. Daarnaast signaleer je of de gestelde indicatie nog voldoet aan de zorg die de cliënt nodig heeft.

Tenslotte heb je een coachende rol naar het team, je ondersteunt hen zodat zij de best mogelijke zorg kunnen leveren. Samen met je collega-cliëntcoach ben je betrokken bij het roosteren en organiseer je de overleggen met het team om de cliënten te bespreken, de zorg te evalueren en werkafspraken te maken.

Vereisten

Wat krijg jij van ons?

 • Een jaarcontract (fulltime of parttime) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris is conform CAO VVT in FWG 40 min. € 2.068,- en max. € 3.060,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.
 • Zit je goed op je plek of heb je ambities om door te groeien? Cordaan Academie denkt met je mee.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33 % van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed tot €80,- per jaar voor jouw fiets;
 • Niet te repareren? Maak dan gebruik van ons fietsplan om voordelig een nieuwe fiets te kopen.

Wie ben jij?

 • Je hebt een diploma ziekenverzorgende, MDGO-VP, verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4;
 • Je bent flexibel in te zetten in de wijk (maandag t/m zondag + feestdagen);
 • Je ben fulltime of parttime beschikbaar;
 • Ervaring in de thuiszorg is mooi meegenomen.

Waar ga je werken?

Cordaan is een van de grootste thuiszorg aanbieders. Jaarlijks stelt de divisie zorg in de wijk met 53 wijkteams 10.000 Amsterdammers in de gelegenheid om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Wij doen dit met respect voor de eigen levenswijze van de cliënt en in samenwerking met andere zorgverleners. Zorg in de wijk biedt verschillende diensten zoals (gespecialiseerde) verzorging en verpleging, ondersteunende begeleiding, nacht- en waakzorg. Het uitgebreide en afwisselende werkterrein nodigt uit tot snel en ondernemend werken. Cordaan is een organisatie waar veel kansen liggen voor medewerkers met initiatief. Samen met jou willen wij kijken in welke regio jij, met jouw unieke talenten en ervaring, het beste past. 

Enthousiast?

Solliciteer direct online! Heb je een vraag over de vacature? Neem dan contact op met Nicky van Veenhuizen (nvanveenhuizen@cordaan.nl), recruiter Zorg in de Wijk/Zorgeloos Thuis.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature