Contract- en Procesbeheerder Verhuur en Beheer

Omschrijving

Wij zoeken binnen de afdeling Huisvesting van Cordaan een contract- en procesbeheerder, die als expert belast is met het ontwikkelen, opstellen en uitvoeren van het (ver)huurbeleid. Je bent verantwoordelijk voor de basisprocessen van de afdeling Verhuur en Beheer. Je coördineert het bedrijfs-onroerend goed (BOG) beleid.

 

Waar ga je werken?

Cordaan is één van de grootste zorgverleners in Amsterdam, waar jaarlijks zorg wordt verleend aan 20.000 mensen. De zorg wordt aangeboden vanuit 120 locaties en 60 zorgteams in alle wijken van Amsterdam en Diemen, maar ook in Huizen en Nieuw-Vennep. Bij Cordaan werken bijna 6.000 medewerkers en ruim 2.500 vrijwilligers samen om de best mogelijke zorg te bieden. De afdeling Huisvesting ondersteunt de cliënten en collega’s in de zorg en bestaat uit ca. 30 fte. Wij zijn als Cordaan Huisvesting verantwoordelijk voor het integrale vastgoedmanagement van de locaties en doen dat in 4 teams. Deze functie valt onder de afdeling Verhuur en Beheer.

 

Functie

De functie is verantwoordelijk voor het tot stand komen van (ver)huurcontracten en bewaakt het relevante proces. Hierbij draag je zorg voor juiste en volledige contracten, huurprijzen en het tijdig in rekening brengen van de servicekosten. Als eigenaar van het woningcorporatie systeem waarborg je de werking en de continuïteit ten behoeve van de gebruikers.

Je onderhoudt de communicatie met de huurders, bewonerscommissies daar waar het gaat over eindafrekening servicekosten, huurverhoging of doorbelastingen.

Verder verzorg je als coördinator van het bedrijfs-onroerend goed het beleid, de uitvoering en de verbeteringen in het proces.

Vereisten

Je beschikt over HBO werk- en denk niveau. Je hebt kennis van huurrecht en weet deze te vertalen in het tot stand komen van de (ver)huurcontracten. Voor het kunnen uitvoeren van het huurproces en doorbelasting servicekosten ben je op de hoogte van het huurbeleid en servicekosten besluit. Je volgt de ontwikkelingen in de wet en regelgeving op het gebied van huur, verhuur en beheer van woningen en bedrijfs-onroerend goed. Ervaring met huisvesting binnen de zorg is een pré.

 

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft in eerste instantie een contract voor een jaar, dat bij gebleken geschiktheid en “klik” kan leiden tot een vast dienstverband. De juiste kandidaat treedt voor 36 uur per week in dienst. Het salaris passende bij deze functie is gewogen in schaal 50 van de cao VVT. Daarnaast kent Cordaan prima secundaire arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de cao VVT waaronder een eindejaarsuitkering. Cordaan heeft een prettige werkomgeving en vindt het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen en tot bloei komen, daarom hebben wij ruime scholingsmogelijkheden.

 

Informatie & solliciteren

Wij zien jouw motivatiebrief en cv graag uiterlijk voor 30 november a.s. tegemoet. Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Cordaan en vragen naar Wendy Wilms – van Beusekom, management assistent Huisvesting op 020 435 6295 of wwilms@cordaan.nl.