Omschrijving

In de regio Groot-Amsterdam heeft de ouderenzorg de handen ineen geslagen. Voor acute plaatsingen vanuit het ziekenhuis of de huisarts in de avond, nacht en weekend is het gezamenlijke Aanmeldportaal opgericht. Zo kunnen ouderen met een acute hulpvraag snel worden geholpen.


Als ouderenzorgorganisaties werken wij in projectvorm nauw samen om dit zo goed en efficiënt mogelijk te doen. Ook hebben wij de ambitie om andere vraagstukken in de zorg op te lossen vanuit deze mooie samenwerking. Het project is succesvol en we geven het met veel energie vorm. Komend jaar willen we een volgende stap gaan zetten. Naast het vastleggen van onze werkafspraken, willen we deze ook flink verbeteren. Hiernaast willen onderzoeken of we de vraag naar (acute) wijkzorg ook kunnen gaan ondersteunen. Om ons hierbij te helpen hebben wij een mooie en leerzame baan voor een: 

Coördinator Samenwerking & Kwaliteit 
Energiek, communicatief sterk, verbindend
16 tot 20 uur per week


Wat ga je doen?
We hebben een Stuurgroep opgericht waarin de verantwoordelijke leidinggevenden voor het Aanmeldportaal van de zorgorganisaties hun plek hebben. Als samenwerkende zorgorganisaties hebben we iemand nodig die de Stuurgroep ondersteunt en de plannen helpt uit te voeren. We willen een coördinator die een aanspreekpunt en een verbinder is en ook regie op structurele kwaliteitsbevordering neemt. Vanuit deze rol:

  • Ben jij verantwoordelijk voor monitoren en verbeteren van kwaliteit van het operationele proces van het Aanmeldportaal. We willen graag werken volgens de ‘plan-do-check-act cyclus’ en we verwachten dat je hier gestructureerd mee aan de slag gaat. 
  • Ben jij het aanspreekpunt voor verwijzers en medewerkers. Je signaleert verbeterkansen en je krijgt tips en eventuele problemen als eerste te horen. Hier ga je mee aan de slag of je zorgt dat ze in de Stuurgroep op tafel komen.
  • Zorg jij voor verbinding tussen de samenwerkende organisaties en maakt de vertaalslag tussen de Stuurgroep en de uitvoerende praktijk. Je bereidt samen met de leidinggevenden van de verschillende organisaties de agenda voor de Stuurgroep voor.
  • Zorg jij dat de processen zoveel mogelijk uniform worden uitgevoerd door medewerkers van verschillende organisaties.

Vereisten

Wat neem je mee?
Je bent een verbinder, communicatief goed en politiek sensitief. Je hebt relevante werkervaring op HBO niveau (bijvoorbeeld als projectleider) en bent daadkrachtig en resultaatgericht. Je bent analytisch en vindt het leuk om vanuit data te denken en deze te ontsluiten. Je maakt je snel de operationele processen eigen. Je kan goed schrijven. Gezien de aard van de functie ben je flexibel inzetbaar.

Wat bieden wij?
Je krijgt een aanstelling voor de duur van een jaar voor 16-20 uur per week. De baan kan wellicht gecombineerd worden met een andere functie in de zorg, hier denken wij graag in mee. Wij hebben de intentie de functie structureel vorm te geven als de evaluaties positieve resultaten laten zien. De functie is ingeschaald in FWG 55 cao VVT. Je komt in dienst bij één van de zorgorganisaties en rapporteert aan

de Stuurgroep.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Manon Lette op telefoonnummer: 06-58084237. Als je wilt solliciteren ontvangen wij graag je motivatiebrief en c.v. via a.fens@zgao.nl. De sluitingsdatum van de procedure is zondag 5 december 2021. De selectiegesprekken vinden plaats

op donderdag 9 en 16 december in Amsterdam.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature