Omschrijving

Als coördinerend persoonlijk begeleider op onze locatie Parkhof JoVo van Cordaan coach je persoonlijk begeleiders en begeleiders en speel je een centrale rol in het behoud van de kwaliteit van zorg op locatie. Hiermee maak jij impact op onze cliënten: jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking en een bijkomende GGZ-kwetsbaarheid (LVB+). Nieuwsgierig? Lees hieronder snel verder!

Wat krijg je van ons?

Je krijgt de functietitel coördinerend persoonlijk begeleider. Deze functie valt in de cao Gehandicaptenzorg: 

 • Een dienstverband van 32 tot 36 uur per week 
 • Een salaris van minimaal €3.046,00 tot maximaal €4.349,00 (FWG 50) bruto op basis van 36 uur per week 
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Wat ga je doen?

Als coördinerend persoonlijk begeleider heb je een eigen caseload met cliënten waarvoor je behandelplannen schrijft. Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit zowel inhoudelijke als praktische coördinatie op de LVB+ locatie. Denk hierbij aan het:

 • coachen van collega's: je ondersteunt de ontwikkeling van begeleiders en persoonlijk begeleiders en past jouw manier van coachen aan op individuele vaardigheden en doelen. Je draagt bij aan kwaliteitsverbetering door de caseload van de begeleiders te bespreken. Waar loopt een begeleider tegenaan? Wat gaat juist goed? Waar heeft diegene hulp bij nodig?
 • begeleiden van collega's bij complexe casussen en crisissituaties: geen dag is hetzelfde en sommige dagen bestaan uit meerdere crisissituaties. Jij behoudt het overzicht, neemt een stapje terug, analyseert de situatie en neemt de leiding in dergelijke situaties
 • coördineren en organiseren van praktische taken op de locatie
 • samenwerken met verschillende partijen: denk hierbij aan collega's, gedragsdeskundigen en het beleidsteamoverleg

Met jouw expertise en rustgevende aanpak draag je als coördinator LVB+ bij aan het behoud van kwaliteit en welzijn binnen de locatie. Een mooie uitdaging voor jou!

Waar ga je werken?
Welkom bij Parkhof JoVo. Onze moderne, levendige locatie in Amsterdam Zuidoost in de wijk Reigersbos. Hier wonen vijftien jongvolwassen cliënten, zowel mannen als vrouwen, in de leeftijd van 20 tot 30 jaar. Zij hebben een licht verstandelijke beperking met bijkomende complex gedragsproblematiek en psychische uitdagingen (LVB+). De meeste van hen vinden het belangrijk om steeds zelfstandiger te worden en hebben mooie dromen en doelen. Ons team is nog vol in ontwikkeling. Vind jij het leuk om mee te bouwen? Dan maken we graag kennis met jou!

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een relevante hbo-opleiding
 • Je hebt ervaring met de LVB+ of GGZ doelgroep
 • Je hebt ervaring met het coachen van collega's en vindt het leuk om een team op te bouwen
 • Je bent vindingrijk en denkt in mogelijkheden
 • Je communiceert duidelijke en helder en bent goed in plannen en organiseren
 • Je gaat niet altijd voor de weg met de minste weerstand
Kun jij hiernaast in een situatie het overzicht bewaren over zowel het geheel als de belangrijke details? Dan maken wij graag kennis met jou!

Enthousiast?

Solliciteer dan direct! Graag ontvangen wij bij je sollicitatie en motivatiebrief. Een referentiecheck is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt). Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Nicky van Veenhuizen (Teamlead Recruitment) via nvanveenhuizen@cordaan.nl. Solliciteren is mogelijk tot 1 augustus. Indien we een geschikte kandidaat vinden, sluiten we de vacature eerder.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature