Omschrijving

Ben jij mbo-verpleegkundige en toe aan een volgende stap in je carrière? Voor onze woonzorglocatie in Berkenstede in Diemen zijn we op zoek naar een coördinerend verpleegkundige die ons gaat helpen bij het implementeren van leefcirkels op onze nieuwe open PG afdeling. Ben jij verpleegkundige en vind jij het leuk en belangrijk om hier een bijdrage aan te leveren? Lees dan snel verder!

Wat krijg je van ons? 
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (28-32 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform cao VVT in FWG 45; min. € 2.858,00 en max. €3.848,00 per maand o.b.v. 36 uur per week;
 • Regelmatige werktijden: je werkt overdag en bent eens per maand beschikbaar om in het weekend te werken;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en reiskostenvergoeding conform cao VVT;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.
Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.


Wat ga je doen?
Als je van variatie houdt, goed uit de voeten kunt met verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, dan is de functie van coördinerend verpleegkundige een leuke uitdaging voor jou! Als coördinerend verpleegkundige zorg jij dat het zorgproces van bewoners goed verloopt, zodat zij hier op een prettige en zelfstandige manier wonen. Je werkt in de ochtend mee op de werkvloer en in de middag heb je tijd voor de teamoverstijgende taken.  

 Dit doe je onder andere door:

 • Een voorbeeld te zijn voor jouw team en medewerkers te coachen op de kwaliteit van hun werkzaamheden;
 • Het coördineren van de werkprocessen op de afdeling;
 • Mee te denken over het verbeteren van het beleid van de locatie;
 • Een herkenbaar gezicht en aanspreekpunt te zijn voor cliënten, naasten en alle betrokken disciplines. Je betrekt familieleden en anderen bij het leven van bewoners.

Daarnaast speel je natuurlijk een belangrijke rol bij het opstarten van het nieuwe team en het implementeren van de leefcirkels op onze nieuwe open PG afdeling.

Vereisten

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een ondernemende coördinerend verpleegkundige die het als een uitdaging ziet om mee te bouwen aan een nieuwe open PG afdeling. Je bent een BIG-geregistreerde mbo-verpleegkundige die affiniteit heeft met deze doelgroep. Verder herken je jezelf in het volgende:

 • Je hebt goede coachende vaardigheden;
 • Je kunt je goed inleven in anderen maar ook je eigen grenzen goed bewaken;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je vindt het belangrijk om een goede band op te bouwen met de bewoners.
 • Je hebt interesse in innovaties en technologie in de zorg.

Waar ga je werken?
Berkenstede is een grootschalige woonlocatie in Diemen Zuid. Het is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum bestaande uit vier woontorens, met elkaar verbonden door 'de straat', het centrale gedeelte. In 'de straat' vind je een GrandCafé, een winkel, kapsalon, fitnessruimte en andere voorzieningen.Het welzijn van onze bewoners vinden wij belangrijk, er worden daarom veel activiteiten georganiseerd.

Je gaat werken op een afdeling die onderdeel is van de Bloementoren. De afdeling telt 12 bedden, het is dit moment nog een somatiek afdeling, maar gaat gefaseerd over naar open PG. Met jouw hulp gaan we deze afdeling met behulp van innovaties en technologie toekomstbestendig maken. We gaan leefcirkels implementeren zodat onze bewoners meer vrijheid en leefplezier ervaren. We maken graag gebruik van jouw kennis en ervaring om hier iets moois van te maken!

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?

Ben jij de coördinerend verpleegkundige die wij zoeken? Solliciteer dan direct online! Solliciteren is mogelijk tot en met donderdag 24 mei.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.


Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Monique Mestebeld (teammanager) via 06-18582637 of mmestebeld@cordaan.nl. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je terecht bij Marloes Alteveer (recruiter) via 06-4843 0289 of malteveer@cordaan.nl.

Sollicitatievoorwaarden 
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature