Omschrijving

Wil jij als coördinerend verpleegkundige tot bloei komen in één van de mooie zorglocaties in Amsterdam West? Zoek je meer verdieping en wil jij een grote bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg voor onze bewoners met psychogeriatrische of somatische zorgvraag? Ben jij gediplomeerd verpleegkundige en wil jij onderdeel zijn van een hecht team? Dan gaan wij graag met je in gesprek om de mogelijkheden bij Cordaan met je te bespreken.

Het is jouw uitdaging om samen met je collega’s kwalitatief goede zorg te verlenen aan kwetsbare ouderen op het gebied van dementiezorg, uiteraard kun je bij Cordaan ook jouw somatische expertise inzetten. Jij neemt zelf de regie en je gaat meebeslissen hoe je met het team de zorg kan vormgeven. Je kan kritisch kijken naar het zorgplan en ondersteunend zijn waar dat moet. De grote diversiteit van de zorgvraag maakt het werken op één van deze afdelingen leuk en uitdagend. Je doet dit in een enthousiast en kundig multidisciplinair team. Daarnaast gaan we jou natuurlijk ook uitdagen om nog beter te worden in je vak.

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie, waarbij je je inzet voor de zorg en het welzijn van ouderen die korte of lange tijd zorg of ondersteuning nodig hebben. Daarnaast bieden wij:

 • Een contract (28 tot 36 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT. Verpleegkundige in FWG 45 min. €2.419 en max. €3.264,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • De mogelijkheid om je binnen een jaar te ontwikkelen tot persoonlijk begeleider.

Wie ben jij?

 • Je bent een BIG-geregistreerd verpleegkundige niveau 4 (mbo);
 • Je kunt parttime of fulltime aan de slag;
 • Je werkt graag met ouderen;
 • Je hebt sterke coachende vaardigheden;
 • Je kunt je uitstekend inleven en ook je eigen grenzen goed aangeven;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent goed in het opbouwen van banden met jouw bewoners en wordt hier zelf ook blij van.

Vereisten

Waar ga je werken?
Op dit moment hebben we vacatures op meerdere locaties in Amsterdam West en Amsterdam Zuid. Onze recruiter komt graag met je in contact om samen te bekijken welke locatie het beste bij je past. Heb je zelf al een voorkeur of ben je nieuwsgierig naar een bepaalde locatie? Laat het ons weten! 
West

De Boeg
Woon-zorgcentrum De Boeg ligt dichtbij het levendige Bos & Lommerplein in een multiculturele wijk. Wij staan in goede verbinding met onze omgeving en met de familieleden van onze bewoners. Gastvrijheid en de zelfstandigheid van onze bewoners staan hoog in het vaandel. De 1e en 3e etage hebben woonruimte voor mensen die verzorging en verpleging nodig hebben en niet meer langer zelfstandig kunnen wonen vanwege lichamelijke (somatische) klachten. Op de 2e etage kunnen bewoners beschermd wonen met intensieve dementiezorg. Het is een open afdeling. Voor de gehele locatie zoeken we een coördinerend verpleegkundige.

Hof van Sloten
In een rustige buurt in Amsterdam Nieuw-West, tegenover de hoofdingang van het MC Slotervaart, staat het onlangs gerenoveerde woon- en zorgcentrum Hof van Sloten. Hof van Sloten is een verpleeghuis én expertisecentrum geriatrische revalidatie. Er zijn woongroepen voor:

 • bewoners met dementie
 • cliënten die een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct hebben gehad
 • cliënten die orthopedische revalidatie na een operatie nodig hebben en voor
 • bewoners die lichamelijk chronisch ziek zijn en veel hulp nodig hebben.

Ook is er een afdeling voor zorg in de laatste levensfase. In dit huis staat samen leren hoog in het vaandel: wij leren graag met en van elkaar.


Ottho Heldringstraat

De Ottho Heldringstraat een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Amsterdam Nieuw West. Zowel het team als de cliënten zijn een afspiegeling van de Amsterdamse Wijk. Er zijn woongroepen voor ouderen met dementie, met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is.

Zuid
De Buitenhof

De Buitenhof is een groot en sfeervol woon-, zorg- en dienstencentrum waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. De Buitenhof behaalde dit jaar dan ook de maximale score van 5 sterren bij certificering voor het programma Gastvrijheid binnen Cordaan! De zorglocatie is goed bereikbaar met elke vorm van vervoer en ligt naast het Amstelpark.
We zijn op zoek naar een verpleegkundige voor de PG afdeling die beschikbaar is voor 16-32 uur per week. Je kunt zowel dag-, avond- als nachtdiensten draaien. De afdeling bestaat uit een nieuw team en kenmerkt zich door de laagdrempeligheid, gelijkwaardigheid en de fijne sfeer, waarin met plezier met elkaar gewerkt wordt. Je krijgt hier de kans verder te bouwen aan het nieuwe team, de PG zorg naar een hoger level te brengen en je door te ontwikkelen als zorgprofessional.

Noord
De Die

Verpleeghuis De Die ligt op loopafstand van station Noord in een rustige wijk, maar toch vlakbij een winkelcentrum. Binnen dit tehuis wordt er gewerkt met verschillende aandachtsgebieden waaronder ook psychiatrie, somatiek, palliatieve zorg en geriatrische revalidatie zorg (GRZ). De Die heeft een hoge ambitie om cliënten een aangename dag te bieden, excellente zorg- en dienstverlening in een gastvrije ambiance. Er is voldoende parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling. Bereikbaar met OV en op loopafstand van een winkelcentrum.


Wat ga je doen?
Als coördineerde verpleegkundige (PG, Somatiek of een combinatie) vervul je allereerst de taken van een verpleegkundige in de ouderenzorg. Daarnaast zorg je dat het zorgproces van bewoners goed verloopt, met als doel dat zij hier op een prettige en zelfstandige manier verblijven. Dit doe je onder andere door

 • Een voorbeeld te zijn voor jouw team en medewerkers te coachen op de kwaliteit van hun werkzaamheden;
 • Het coördineren van de werkprocessen op de afdeling, om de zorg te optimaliseren;
 • Oplossingsgericht mee te denken over het verbeteren van het beleid binnen de locatie;
 • Alert te zijn op veranderingen in de gezondheid van cliënten en de zorg hierop aan te passen;
 • Hiervan verslag te leggen in het elektronisch cliëntendossier;
 • Een herkenbaar gezicht en aanspreekpunt te zijn voor cliënten, naasten en alle betrokken disciplines. Je betrekt familieleden en anderen bij het leven van bewoners.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.


Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature