Omschrijving

De Marke - De Meenthoek is een woon- en zorgcentrum voor ouderen in het centrum van het mooie Huizen. Cordaan zoekt, per direct, een Coördinerend Verpleegkundige / Persoonlijk Begeleider voor 24-32 uur per week. Heb jij zin in een frisse start? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen en wie ben jij?

Jij weet als geen andere hoe een werkdag in de zorg eruit kan zien. Jij bent dan ook die coördinerend verpleegkundige die veel ballen tegelijkertijd in de lucht kan houden. Jij kunt prioriteiten stellen en weet wat echt belangrijk is. Overzicht bewaken en keuze maken is iets wat wij met een gerust hart aan jou kunnen overlaten. Je bent het aanspreekpunt voor onze bewoners en hun mantelzorgers en ondersteunt de VIG op de afdeling in de rol van EVV-er. Je biedt je collega’s op het team Pg ondersteuning en vakinhoudelijke coaching en draagt er zorg voor dat zorgplannen actueel zijn en goed afgestemd met de bewoner en diens naasten. Je speelt een actieve rol in het organiseren van en deelnemen aan multidisciplinaire overleggen en (inhoudelijke) project- en werkgroepen. Je ondersteunt de leidinggevende van de afdeling in de coördinatie van het zorgproces op de afdeling.


Uiteraard ben jij als gediplomeerd verpleegkundige bekend met de taken die horen bij je functie. Wat wij belangrijk vinden is dat wij als team, elke dag, het verschil kunnen maken in het dagelijks leven van onze bewoners op onze bijzondere locaties. Je creëert met je collega’s een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. Rekening houden met de individuele wensen van de cliënt vinden wij erg belangrijk, het behouden van zelfstandigheid is altijd ons uitgangspunt. Is dit ook jouw standpunt? Dan zijn wij opzoek naar jou!
Naast de taken die horen bij je functie krijg je zelf ook alle mogelijkheid om (bij) te leren en je te ontwikkelen. Cordaan is immers een leerbedrijf dat alles inzet om medewerkers tot bloei te laten komen. Wie wil dat nu niet?


Waar ga je werken?
We zoeken een persoonlijk begeleider/coördinerend verpleegkundige voor de afdeling PG van De Marke- De Meenthoek. Een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis.  De afdeling PG heeft ca. 30 bewoners met de diagnose dementie. De bewoners zitten in verschillende stadia van hun aandoening. De afdeling bestaat uit een groot team met medewerkers van allerlei functieniveaus.

Vereisten

Wat krijg je van ons?

  • Cordaan betaalt je in deze functie in FWG 45 van het CAO VVT (min. € 2.422,- en max. €3.471,- bruto per maand o.b.v. 36u.);
  • Kom jij graag elke dag op de fiets naar je werk? Wie weet wil je dan wel gebruik maken van ons fietsenplan! Kom je met de auto, ook dat kan want parkeren bij onze locatie is gratis. 
  • Hoeveel uur ga je werken? Welke diensten ga jij draaien of heb jij kinderen en ben je gebonden aan tijden? Over alles kunnen wij met elkaar in gesprek.
  • Cordaan heeft daarnaast een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaar salaris en vakantietoeslag van 8%.
  • Als je bij ons op locatie komt werken is er elke dag soep bij de lunch!
  • Mocht je een nieuwe collega aandragen ontvang je zelfs een bonus van €250.- netto boven op je salaris! en zeg nu zelf, in deze dure tijden kan iedereen wel iets extra’s gebruiken!

Enthousiast?
Bij de Marke de Meenthoek streven wij ernaar om de bewoners zoveel mogelijk het leven te laten leiden wat zij gewend zijn. En jij kan daar aan bijdragen! Voel jij je aangesproken door al het bovenstaande of ben je nieuwsgierig naar meer? Solliciteer dan direct online, of kom vrijblijvend op de koffie! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lidy Onink (locatiemanager) via lonink@cordaan.nl of 06 - 48430319


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature