Omschrijving

Werk jij al een tijdje als verzorgende IG in de ouderenzorg en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Het aansturen, coördineren, persoonlijke plannen opstellen, contacten onderhouden met specialisten en verwanten; het biedt de nieuwe uitdaging in de zorg waar jij als verzorgende IG naar op zoekt bent.

Of ben jij al verpleegkundige en ben jij graag een voorbeeld voor jouw team, coach jij graag je collega´s op de kwaliteit van hun werkzaamheden? Coördineer je graag werkprocessen om de zorg te optimaliseren? Denk je graag oplossingsgericht mee? Laat dan snel wat van je horen! Als je van variatie houd, goed uit de voeten kunt met verantwoordelijkheid en zelfstandigheid dan is de functie een zeer leuke en uitdaging. 


Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (28 tot 36 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT;
  Verzorgende IG -> FWG 40, min €2.268,- en max. €3.159,- bruto per maand o.b.v. 36u.;
  Verpleegkundige -> FWG 45 min. min. € 2.422,- en max. €3.471,- bruto per maand o.b.v. 36u.;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.


Wat ga je doen?
Een coördinerend verpleegkundige of hoe we het in de ouderenzorg ook vaak noemen: persoonlijk begeleider (PB) is een verpleegkundige rol waarbij coördinerende taken zijn inbegrepen. Jij zorgt dat het zorgproces van bewoners goed verloopt, met als doel dat zij hier op een prettige en zelfstandige manier verblijven. Dit doe je onder andere door:

 • een voorbeeld te zijn voor jouw team en medewerkers te coachen op de kwaliteit van hun werkzaamheden;
 • het coördineren van de werkprocessen op de afdeling, om de zorg te optimaliseren;
 • oplossingsgericht mee te denken over het verbeteren van het beleid binnen de locatie;
 • alert te zijn op veranderingen in de gezondheid van cliënten en de zorg hierop aan te passen;
 • hiervan verslag te leggen in het elektronisch cliëntendossier;
 • een herkenbaar gezicht en aanspreekpunt te zijn voor cliënten, naasten en alle betrokken disciplines. Je betrekt familieleden en anderen bij het leven van bewoners.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent een BIG-geregistreerd verpleegkundige niveau 4 (mbo) of verzorgende IG met ambities om te groeien
 • Je kunt parttime of fulltime aan de slag.
 • Je werkt graag met ouderen en specifiek met de doelgroep.
 • Je hebt sterke coachende vaardigheden.
 • Je kunt je uitstekend inleven en ook je eigen grenzen goed aangeven.
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden.
 • Je bent goed in het opbouwen van banden met jouw bewoners en wordt hier zelf ook blij van.


Waar ga je werken?
Op dit moment is er plek voor een coördinerend verpleegkundige/ persoonlijk begeleider op de volgende ouderenzorg locaties:

Diemen
Berkenstede

De afdeling de Bomentoren is een toren van 8 etages waar 84 bewoners wonen. Er wordt zorg verleend aan een grote groep bewoners met
verschillende hulpvragen. Denk aan dementieel beeld (5VV) zonder Artikel21 (bopz), verzorgingshuis bewoner (4VV) en verpleeghuiszorg (6VV). De bewoners wonen in grote appartementen, geschikt voor min of meer zelfstandig wonen maar ook om zware zorg te verlenen. Momenteel is de afdeling in transitie, van zzp zonder behandeling naar met behandeling en wordt steeds meer vormgegeven op verpleeghuiszorg. Een interessante ontwikkeling voor je deskundigheidsvordering. Je bent als persoonlijk begeleider verantwoordelijk voor 12 bewoners op de 3de etage. Als je van variatie houd, goed uit de voeten kunt met verantwoordelijkheid en zelfstandigheid dan is dit een zeer leuke functie. Je komt te werken in een groot team +/-38 personen, verschillende culturen, functie niveaus, en leeftijden. Als verpleegkundig persoonlijk begeleider kun je je aanmelden om ook (laag frequent) MVT diensten in het huis te draaien. Ervaring in triage is dan gewenst.


Noord

De Die
Verpleeghuis de Die ligt op loopafstand van station Noord in een rustige wijk, maar toch vlakbij een winkelcentrum. Binnen dit tehuis wordt er gewerkt met verschillende aandachtsgebieden waaronder ook psychiatrie, somatiek palliatieve zorg en geriatrische revalidatie zorg (GRZ). Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor de geleverde zorg aan de cliënten, waar zelfstandigheid, eigenheid en welzijn voorop staan. Wij zijn momenteel op zoek naar een Persoonlijk Begeleider met affiniteit met de doelgroep PG, die 28 tot 32 uur per week flexibel beschikbaar is.

West
Hof van Sloten
In een rustige buurt in Nieuw-West tegenover de hoofdingang van het MC Slotervaart staat het onlangs gerenoveerde woon- en zorgcentrum Hof van Sloten. Hof van Sloten is een verpleeghuis én expertisecentrum geriatrische revalidatie. Er zijn woongroepen voor bewoners met dementie, woongroepen voor cliënten die een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct hebben gehad, woongroepen voor cliënten die orthopedische revalidatie na een operatie nodig hebben en woongroepen voor bewoners die lichamelijk chronisch ziek zijn en veel hulp nodig hebben. Ook is er een afdeling voor zorg in de laatste levensfase. In dit huis staat samen leren hoog in het vaandel: wij leren graag met en van elkaar.

Nieuw Vredenburgh
Aan de rand van het Rembrandtpark, in een levendige, kleurrijke buurt staat woon-zorgcentrum Nieuw Vredenburgh. Nieuw Vredenburgh heeft 1-kamerappartementen voor ouderen, en een speciale afdeling voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is ook een ruimte voor dagbesteding voor ouderen met een verstandelijke beperking. Wij zoeken een Persoonlijk Begeleider voor 32 uur per week. 
Ottho Heldringstraat

De Ottho Heldringstraat is een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Nieuw West. Er zijn woongroepen voor ouderen met dementie, niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is. Per afdeling wonen 18 cliënten verdeeld over 3 huisjes. Je komt te werken in een team met verschillende culturen, functies, niveaus en leeftijden.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Algemene vragen? Bel of app naar Chantal Vingerling (recruiter) via cvingerling@cordaan.nl of 06 - 28171503.

Sollicitatievoorwaarden

https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature