Omschrijving

Cordaan zoekt, per direct, een Coördinerend Verpleegkundige (24-32 uur p.w.) voor onze PG afdeling op locatie De Marke - De Meenthoek, in het mooie Huizen.  Heb jij zin in een frisse start? Lees dan snel verder!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (24-32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris in FWG 45 van het CAO VVT (min. € 2.422,- en max. €3.471,- bruto per maand o.b.v. 36u.);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan, fietsreparatievergoeding en gratis parkeren op locatie;
Wat ga je doen?
Jij weet als geen andere hoe een werkdag in de zorg eruit kan zien. Jij bent dan ook die coördinerend verpleegkundige die veel ballen tegelijkertijd in de lucht kan houden. Je bent het aanspreekpunt voor onze bewoners en hun mantelzorgers en ondersteunt de VIG op de afdeling in de rol van EVV-er. Je ondersteunt de leidinggevende van de afdeling in de coördinatie van het zorgproces op de afdeling.

Verder kun jij:

 • prioriteiten stellen en jij weet wat echt belangrijk is;
 • overzicht bewaren en keuzes maken;
 • ondersteuning en vakinhoudelijke coaching aan het team bieden;
 • zorg dragen dat de zorgplannen actueel zijn en afgestemd met bewoners en diens naasten;
 • een actieve rol in het organiseren van multidisciplinaire overleggen en project- en werkgroepen;

Wat wij belangrijk vinden is dat wij als team, elke dag, het verschil kunnen maken in het dagelijks leven van onze bewoners op onze bijzondere locaties. Heet behouden van zelfstandigheid is altijd ons uitgangspunt. Is dit ook jouw standpunt? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Vereisten

Wie ben jij?

 • Gediplomeerd verpleegkundige;
 • Je creëert met je collega's een warme woonomgeving en levert optimale zorg;
 • Jij hebt oog voor de individuele behoeftes en wensen van een cliënt;

Naast de taken die horen bij je functie krijg je zelf ook alle mogelijkheid om (bij) te leren en je te ontwikkelen. Cordaan is immers een leerbedrijf dat alles inzet om medewerkers tot bloei te laten komen.  Wij zijn actief bezig om jou als verpleegkundige in je kracht zetten door maandelijks verpleegkundig overleg en reflectie bijeenkomsten te hebben en worden onze verpleegkundige locatie breed ingezet voor triage en verantwoordelijke diensten. Kortom: ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging met veel toekomst perspectief reageer dan snel!

Waar ga je werken?
We zoeken een coördinerend verpleegkundige voor de afdeling Somatiek afdeling van De Marke- De Meenthoek. Een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis.  De afdeling PG heeft ca. 30 bewoners met de diagnose dementie. 

Enthousiast?

Bij de Marke de Meenthoek streven wij ernaar om de bewoners zoveel mogelijk het leven te laten leiden wat zij gewend zijn. En jij kan daar aan bijdragen! Voel jij je aangesproken door al het bovenstaande of ben je nieuwsgierig naar meer? Solliciteer dan direct online, of kom vrijblijvend op de koffie! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lidy Onink (locatiemanager) via lonink@cordaan.nl of 06 - 48430319 of met Esther Elfering (recruiter) via 06 11714526.


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature