Coördinerend verpleegkundige - Huizen

Omschrijving

De Marke - De Meenthoek is een woon- en zorgcentrum voor ouderen in het centrum van het mooie Huizen. Het is een unieke locatie in 't Gooi vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Cordaan zoekt een coördinerend verpleegkundige die met name in de avonden en weekend wil werken.


Wat ga je doen?

Als verpleegkundige voor de avond- en nachtdiensten val je onder het WAN team, weekend/avond/nacht en ben je eindverantwoordelijk voor diverse afdelingen en heb je de regie over de zorg voor heel het huis. Je geeft tijdens je dienst leiding aan het verplegend en verzorgend personeel en werkt mee op de afdelingen. Je bent een herkenbaar gezicht en contactpersoon voor je cliënten en houdt rekening met de individuele wensen en beoordeelt met jouw deskundigheid welke zorg nodig is. Je beoordeelt veranderingen in de gezondheidssituaties van cliënten en handelt tijdig en adequaat, waar nodig overleg je met de dienstdoende arts. Bij Cordaan streven wij ernaar om de cliënten van onze huizen zo veel mogelijk het leven te laten leiden dat ze gewend zijn. Als verpleegkundige draag je hieraan bij door rekening te houden met de individuele wensen van de cliënt, waarbij het behouden van zelfstandigheid je uitgangspunt is.Waar ga je werken?

De Marke - De Meenthoek in Huizen is een woon- en zorgcentrum voor ouderen in het centrum van het mooie Huizen. Het is een unieke locatie in 't Gooi vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Tevens kunnen bewoners zelfstandig wonen middels huur van een appartement (145 appartementen), met mogelijkheid van zorg aan huis. De penthouses worden in de vrije sector verhuurd.

Vereisten

Wie ben jij?

Als verpleegkundige voor deze functie is het belangrijk dat je veel ballen in de lucht kan houden: prioriteiten kan stellen en keuzes kan maken. Dat je goed tegen afleiding kan en overzicht kan bewaken gedurende je shift (met name de avonden en weekenden).

  • Je bent BIG geregistreerd verpleegkundige (niveau 4)
  • Je hebt een BHV diploma of bent bereid deze als nog te halen
  • Je bent in staat om hulpverlening te organiseren en regisseren
  • Je staat stevig in je schoenen, bent ondernemend, flexibel en inventief   

 

Wat krijg je van ons?

Een uitdagende baan, werken bij Cordaan betekent werken aan de best mogelijke kwalitatieve zorg.

  • Een jaarcontract (28 tot 30 uur per week) met uitzicht op een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd.
  • Salaris conform cao in FWG 45, min. €2.338,- en max. €3.153,- bruto per maand o.b.v. 36 uur.
  • Uitstekende pensioenregeling.
  • Eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris.
  • Opleidingsmogelijkheden.
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.


Enthousiast?
Zoek jij een prettige werkomgeving, fijne collega’s en voldoe jij aan beschreven profiel, aarzel dan niet en solliciteer! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicole Bakker (teammanager) via 06-27744614 of Erna Knecht (teammanager 06-25688214. Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij jouw CV en korte motivatie.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.