Coördinerend verpleegkundige PG / meerzorg

Omschrijving

Voor onze locatie De Buitenhof in Buitenveldert zijn wij op zoek naar een duizendpoot op het gebied van verpleegkunde. Ben jij onze nieuwe regisseur?

 

Wat ga je doen?

Het is jouw uitdaging om samen met je collega’s kwalitatief goede zorg te verlenen aan kwetsbare ouderen op het gebied van dementiezorg, maar ook wordt er een beroep gedaan op jouw somatische expertise. Het mooie hieraan is, is dat je jezelf daardoor breed kan oriënteren en geen dag hetzelfde is. Jij neemt hierin zelf de regie en mag meebeslissen hoe je met het team de zorg vorm kan geven! Dit doe je door in overleg met familie en collega’s het zorgproces te bespreken om deze vervolgens in een concreet plan te beschrijven. Je kan kritisch kijken naar de zorgvraag en ondersteunend zijn waar dat moet. Het werken op deze afdeling maakt het leuk omdat er een grote diversiteit van zorgvraag is. Je doet dit in een enthousiast en kundig multidisciplinair team. Wij creëren met elkaar een lerende omgeving waarin je jouw expertise kan laten gelden door coaching on the job toe te passen, maar ook door middel van klinische lessen geven en organiseren. Daarnaast gaan we jou natuurlijk ook uitdagen om nog beter te worden in je vak!

 

Waar ga je werken?

De Buitenhof is een mooi, groot woon-, zorg- en dienstencentrum. Hierdoor word je in jouw werk goed gefaciliteerd met alle ondersteunende diensten onder een dak. Op onze (open) afdeling hebben de bewoners nog echt het gevoel dat zij ergens wonen en niet in een instelling verblijven. Daarnaast zijn wij een huis van de buurt en willen we de ouderen van Buitenveldert ook graag bij ons verwelkomen. Wij zijn goed bereikbaar met elke vorm van vervoer en liggen naast het Amstelpark aan het einde van de Europaboulevard.


 

Vereisten

Wie ben jij?

· Je bent in bezit van een diploma verpleegkunde niveau 4 of 5

·      Je hebt een BIG-registratie 

·         Je bent in staat het zorgproces te beschrijven uit te voeren.

·         Je gaat samen met jouw collega’s voor kwaliteit van zorg.

·         Je bent trost op je vak en wil met en van elkaar leren en ontwikkelen.

 

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
  • 28-23 uur per week
  • Salaris conform CAO VVT, schaal FWG 45 (min. €2.338 en max. €3.153,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris
  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding
  • Fietsenplan
  • Een iPhone
  •   

Enthousiast?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je enthousiast bent geworden! Je kunt direct online solliciteren. Mocht je wat meer willen weten over de vacature neem dan contact op met Stephan van Oostvoorn (teammanager De Buitenhof) via 06-21627955

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.