Coördinerend verpleegkundige - PG

Omschrijving

Voor onze zorglocaties in Amsterdam zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s Coördinerend verpleegkundige met hart voor de ouderenzorg. Heb jij interesse in werken met de doelgroep ouderen met PG klachten, en herken jij je in onderstaand profiel? Solliciteer dan direct!

 

Wat ga je doen?

Het is jouw uitdaging om samen met je collega’s kwalitatief goede zorg te verlenen aan kwetsbare ouderen op het gebied van dementiezorg, maar ook wordt er een beroep gedaan op jouw somatische expertise. Het mooie hieraan is, is dat je jezelf daardoor breed kan oriënteren en geen dag hetzelfde is. Jij neemt hierin zelf de regie en mag meebeslissen hoe je met het team de zorg vorm kan geven! Dit doe je door in overleg met familie en collega’s het zorgproces te bespreken om deze vervolgens in een concreet plan te beschrijven. Je kan kritisch kijken naar de zorgvraag en ondersteunend zijn waar dat moet. Het werken op deze afdeling maakt het leuk omdat er een grote diversiteit van zorgvraag is. Je doet dit in een enthousiast en kundig multidisciplinair team. Wij creëren met elkaar een lerende omgeving waarin je jouw expertise kan laten gelden door coaching on the job toe te passen, maar ook door middel van klinische lessen geven en organiseren. Daarnaast gaan we jou natuurlijk ook uitdagen om nog beter te worden in je vak!

 

Waar ga je werken?

Op één van onderstaande locaties kun je als Coördinerend verpleegkundige op een PG afdeling werken:


Noord
De Banne
De Banne is een kleinschalig woonlocatie op loopafstand van metrostation Noord, gelegen naast het gelijknamige winkelcentrum. Er zijn vier verdiepingen met elk eigen woongroep. Er wonen mensen met lichamelijke en met psychogeriatrische klachten.Eén woongroep voor chronisch zieken met een intensieve zorgvraag en drie gesloten woongroepen voor mensen met dementie.


Zuid

De Buitenhof

De Buitenhof is een groot, modern en sfeervol woon-, zorg- en dienstencentrum waar onze bewoners graag verblijven en waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. De Buitenhof behaalde dit jaar dan ook de maximale score van 5 sterren bij certificering voor het programma Gastvrijheid binnen Cordaan! Daarnaast zijn wij een huis van de buurt en willen we de ouderen van Buitenveldert ook graag bij ons verwelkomen. De Buitenhof ligt in een rustige buurt in Amsterdam Zuid. Wij zijn goed bereikbaar met elke vorm van vervoer en liggen naast het Amstelpark. In de Buitenhof wonen mensen met lichamelijke en met psychogeriatrische klachten. 


Vereisten

Wie ben jij?

· Je bent in bezit van een diploma verpleegkunde niveau 4 of 5

· Je hebt een BIG-registratie 

· Je bent in staat het zorgproces te beschrijven uit te voeren.

· Je gaat samen met jouw collega’s voor kwaliteit van zorg.

· Je bent trost op je vak en wil met en van elkaar leren en ontwikkelen.

 

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
  • 28-32 uur per week
  • Salaris conform CAO VVT, schaal FWG 45 (min. €2.338 en max. €3.153,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris
  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding
  • Fietsenplan


Enthousiast?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je enthousiast bent geworden! Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Je kunt direct online solliciteren! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Algemene vragen? Bel of app naar een van onze recruiters:

Amsterdam Noord: Cristy van Heusden via 06-189199.
Amsterdam Zuid: Nicole van Tol via 06-39268980.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature