Coördinerend verpleegkundige PG

Omschrijving

Wil jij als coördinerend verpleegkundige tot bloei komen in één van de mooie zorglocaties van Cordaan in Amsterdam? Zoek je meer verdieping en wil jij een grote bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg voor onze bewoners met psychogeriatrische zorgvraag? Ben jij gediplomeerd verpleegkundige (niveau 4 of 5), BIG geregistreed en wil jij onderdeel zijn van een hecht team? Dan gaan wij graag met je in gesprek om de mogelijkheden bij Cordaan met je te bespreken.


Het is jouw uitdaging om samen met je collega’s kwalitatief goede zorg te verlenen aan kwetsbare ouderen op het gebied van dementiezorg. Ook kun je hier jouw somatische expertise inzetten. Het mooie hieraan is, is dat je jezelf daardoor breed kan oriënteren en geen dag hetzelfde is. Jij neemt hierin zelf de regie en je gaat meebeslissen hoe je met het team de zorg kan vormgeven. Je kan kritisch kijken naar het zorgplan en ondersteunend zijn waar dat moet.

De grote diversiteit van zorgvraag maakt het werken op één van deze afdelingen leuk en uitdagend. Je doet dit in een enthousiast en kundig multidisciplinair team. Daarnaast gaan we jou natuurlijk ook uitdagen om nog beter te worden in je vak.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die hun medewerkers tot bloei wil laten komen. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract van 28 - 32 uur per week met uitzicht op een vast contract; 
 • Salaris conform cao VVT,
  • verpleegkundige niveau 4: schaal FWG 45 (min. €2.338 en max. €3.153,- bruto per maand o.b.v. 36 uur p.w.)
  • verpleegkundige niveau 5: schaal FWG 50 (min. €2.468,- en max. €3.582,- bruto per maand o.b.v. 36 uur p.w.)
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsenplan.

Vereisten

Waar ga je werken?

Op één van onderstaande locaties kun je als Coördinerend verpleegkundige op een PG afdeling werken:

Zuid
De Buitenhof
De Buitenhof is een groot en sfeervol woon-, zorg- en dienstencentrum waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. De Buitenhof behaalde dit jaar dan ook de maximale score van 5 sterren bij certificering voor het programma Gastvrijheid binnen Cordaan! De Buitenhof ligt in een rustige buurt in Amsterdam Zuid. Wij zijn goed bereikbaar met elke vorm van vervoer en liggen naast het Amstelpark. In de Buitenhof wonen ouderen met lichamelijke en met psychogeriatrische klachten.

West

Nieuw Vredenburgh
Nieuw Vredenburgh is een verpleeghuis in Amsterdam West/ de Baarsjes met een oud-Amsterdamse sfeer. Er worden veel activiteiten ondernomen en Nieuw Vredenburgh heeft in de wijk een inloop functie voor ouderen. Er wonen bewoners met somatische en psychogeriatrische klachten en in totaal zijn er 124 appartementen en verschillende aanleunwoningen.

Gerrie Knetemannlaan
Kleinschalig wonen locatie Gerrie Knetemannlaan ligt in Amsterdam Nieuw-West. Gerrie Knetemannlaan is een moderne locatie waar er zorg op maat wordt geleverd aan 36 bewoners. Op twee huiskamers wonen bewoners met een verstandelijke beperking en dementie en op de overige huiskamers wonen bewoners met verschillende vormen van dementie.

Saskia van Uijlenburgkade
De Saskia van Uijlenburgkade biedt kleinschalige zorg in een huiselijke en herkenbare omgeving voor mensen met dementie. Er wordt liefdevolle zorg op maat geleverd aan 24 bewoners die in verschillende fases van dementie verkeren.

Ottho Heldringstraat
De Ottho Heldringstraat een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Nieuw West. Zowel het team als de cliënten zijn een afspiegeling van de Amsterdamse Wijk. Er zijn woongroepen voor ouderen met dementie, met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is.

Enthousiast?
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je enthousiast bent geworden! Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Je kunt direct online solliciteren! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Heb je eerst nog vragen? Bel of app naar een van onze recruiters:

Amsterdam Noord/West: Cristy van Heusden via 06-39189199
Amsterdam Zuid: Nicole van Tol via 06-39268980

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature