Coördinerend verpleegkundige Somatiek / ELV

Omschrijving

Wil jij als coördinerend verpleegkundige tot bloei komen in één van de mooie zorglocaties van Cordaan in Amsterdam Zuid? Zoek je meer verdieping en wil jij een grote bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg voor onze bewoners met somatische zorgvraag en/of ELV zorg? Ben jij gediplomeerd verpleegkundige (niveau 4 of 5), BIG geregistreed en wil jij onderdeel zijn van een hecht team? Dan gaan wij graag met je in gesprek over de mogelijkheden bij Cordaan voor jou.

Wat ga je doen?

Als coördinerend verpleegkundige kun je in onze locatie De Buitenhof op de somatische afdeling of op de ELV afdeling je mooie vak uitoefenen.
Het is jouw uitdaging om samen met je collega’s kwalitatief goede zorg te verlenen aan kwetsbare ouderen. Het mooie hieraan is, is dat jij hierin de regie neemt en besluiten mag nemen. Dit doe je door samen met de familie en collega’s het zorgproces te bespreken om deze in een concreet plan te beschrijven. Je kan kritisch kijken naar de zorgvraag en ondersteunend zijn waar dat moet, maar laat de bewoner vooral zelf doen wat hij/zij zelf kan.

De grote diversiteit van zorgvraag maakt het werken op deze afdeling leuk en uitdagend. Je doet dit in een hecht, enthousiast en kundig multidisciplinair team. Wij creëren met elkaar een lerende omgeving waarin je jouw expertise kan laten gelden door coaching on the job toe te passen, maar ook door middel van klinische lessen geven en organiseren. Daarnaast gaan we jou natuurlijk ook uitdagen om nog beter te worden in je vak! 

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die hun medewerkers tot bloei wil laten komen. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract van 28 - 32 uur per week met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform cao VVT:
  • verpleegkundige niveau 4: schaal FWG 45 (min. €2.338 en max. €3.153,- bruto per maand o.b.v. 36 uur p.w.)
  • verpleegkundige niveau 5: schaal FWG 50 (min. €2.468,- en max. €3.582,- bruto per maand o.b.v. 36 uur p.w.)
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma verpleegkunde niveau 4 of 5 en je hebt een BIG- registratie;
 • Je bent in staat het zorgproces te beschrijven en uit te voeren, en je zoekt hierin meer verdieping en uitdaging. 
 • Je gaat samen met jouw collega's voor kwaliteit van zorg;
 • Je bent trots op je vak en je wil met en van elkaar leren en ontwikkelen.

Waar ga je werken?

De Buitenhof is een modern, groot en sfeervol woon-, zorg- en dienstencentrum waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. We behaalden dit jaar namelijk de maximale score van 5 sterren bij certificering voor het programma Gastvrijheid binnen Cordaan! De Buitenhof ligt in een rustige buurt in Amsterdam Zuid (Buitenveldert) naast het Amstelpark en is erg goed bereikbaar met elke vorm van vervoer.

Enthousiast?
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je enthousiast bent geworden! Je kunt direct online solliciteren. Graag ontvangen wij je cv en motivatie.
Mocht je wat meer willen weten over de functie, neem dan contact op met Anne-Mieke Rustenburg (teammanager De Buitenhof) via 06-25586809
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nicole van Tol (recruiter) via 06-39268980 of nvantol@cordaan.nl

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature