Coördinerend verpleegkundige - Somatiek / ELV

Omschrijving

Voor onze locatie De Buitenhof in Buitenveldert zijn wij op zoek naar een alleskunner op het gebied van verpleegkunde.

 

Wat ga je doen?

Zoals de vacature al aangeeft is jouw uitdaging om samen met je collega’s kwalitatief goede zorg te verlenen aan kwetsbare ouderen op somatisch gebied. Het mooie hieraan is, is dat jij hierin de regie neemt en besluiten mag nemen! Dit doe je door samen met de familie en collega’s het zorgproces te bespreken om deze vervolgens in een concreet plan te beschrijven. Je kan kritisch kijken naar de zorgvraag en ondersteunend zijn waar dat moet, maar laat de bewoner vooral zelf doen wat deze zelf kan.
De grote diversiteit van zorgvraag maakt het werken op deze afdeling leuk. Je doet dit in een enthousiast en kundig multidisciplinair team. Wij creëren met elkaar een lerende omgeving waarin je jouw expertise kan laten gelden door coaching on the job toe te passen, maar ook door middel van klinische lessen geven en organiseren. Daarnaast gaan we jou natuurlijk ook uitdagen om nog beter te worden in je vak! We zoeken zowel een coördinerend verpleegkundige voor onze somatische afdeling als op de kortdurende eerstelijns verblijf.

 

Waar ga je werken?

De Buitenhof is een groot woon-, zorg- en dienstencentrum. Hierdoor word je in jouw werk goed gefaciliteerd met alle ondersteunende diensten onder een dak. Op onze somatiek afdeling hebben de bewoners nog echt het gevoel dat zij ergens wonen en niet in een instelling verblijven. Op de ELV-afdelingen kunnen ouderen met een acute zorgvraag opgenomen worden en op de psychogeriatrie afdeling wonen ouderen die niet meer thuis kunnen wonen. Daarnaast zijn wij een huis van de buurt en willen we de ouderen van Buitenveldert ook graag bij ons verwelkomen. Wij zijn goed bereikbaar met elke vorm van vervoer en liggen naast het Amstelpark aan het einde van de Europaboulevard. 

Vereisten

Wie ben jij?

·         Je bent in bezit van een diploma verpleegkunde niveau 4 of 5

·         Je hebt een BIG-registratie 

·         Je bent in staat het zorgproces te beschrijven uit te voeren.

·         Je gaat samen met jouw collega’s voor kwaliteit van zorg.

·         Je bent trost op je vak en wil met en van elkaar leren en ontwikkelen.

 

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een jaarcontract (28-32 uur per week) met uitzicht op een vast contract
  • Salaris conform CAO VVT, schaal FWG 45 (min. €2.338 en max. €3.153,- bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering van 8,33 % van het bruto jaarsalaris (per 1 december 2019)
  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding
  • Fietsenplan
  •   

Enthousiast?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je enthousiast bent geworden! Je kunt direct online solliciteren. Mocht je wat meer willen weten over de vacature neem dan contact op met Anne-Mieke Rustenburg (teammanager De Buitenhof) via 06-25586809.

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature