Omschrijving

Bij Cordaan zoeken wij, per 01 juni 2023,  een Directie Adviseur. De Directie Adviseur ondersteunt, adviseert en realiseert samen met de directie en de managers van het zorgdomein, Wonen Met Zorg voor Ouderen, bij de uitvoering van strategische doelstellingen.

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omstreken te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (36 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, in FWG65;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Fiets nodig? Cordaan heeft een fietsenplan!
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering;
 • Cordaan faciliteert thuiswerken.

Wat ga je doen?

 • Gevraagd en ongevraagd adviseren van de directie en management over interne thema’s en beleid. Onder andere over de voortgang van strategische doelstellingen, de totstandkoming en voortgang van jaarplannen en monitoring van projecten;
 • Beleidsontwikkeling,-advisering en –uitvoering op het gebied van het strategische lange termijn beleid van het domein;
 • Ondersteunt directie en management, in nauwe samenwerking met onder andere de ondersteunende diensten, bij het vertalen van beleidsvoornemens in doelen, prestaties en stuurinstrumenten;
 • Implementeert of geeft advies tot implementatie van domeinbeleid en de daaruit volgende veranderprojecten i.s.m. de directie en managementteam.

Vereisten

Wie ben jij?
Wij zoeken een Directie Adviseur met kennis en ervaring op het gebied van strategische beleidsontwikkeling en veranderingsprocessenDit doe je door inhoudelijke en procesmatige vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken te bekijken. Je focust op resultaten en brengt de gevolgen voor de langere termijn in kaart en hebt inzicht in de verschillende belangen. Dit weet je zowel mondeling als schriftelijk goed over te brengen. Je ziet de samenhang van ontwikkelingen en je kan verschillende rollen aannemen in dit proces. Je kan de vertaalslag maken naar de werkvloer en staat actief in verbinding met betrokkenen.

De Directie Adviseur bezit de volgende kernkwaliteiten:

 • Academisch werk- en denkniveau en bedrijfskundig inzicht is vereiste;
 • Je bezit tact, vermogen om te kunnen luisteren, overtuigingskracht en beïnvloedingsvaardigheid;
 • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, creatief, betrokken en heeft een goed gevoel voor prioriteiten en voortgang van projecten;
 • Beschikt over kennis en beheersing van adviesvaardigheden en projectmatig werken;
 • Kennis van de zorg en kennis van de organisatie zien wij als een pré evenals ervaring als strategisch adviseur/consultant.

Waar ga je werken?
Het hoofdkantoor van Cordaan is gevestigd in het Havengbouw, direct gelegen naast Amsterdam Centraal station. Cordaan hanteert hybride werken, waardoor gedeeltelijk vanuit huis gewerkt kan worden. De Directie adviseur wordt functioneel aangestuurd door de directie van het zorgdomein.

Het zorgdomein WMZO (Wonen Met Zorg voor Ouderen) biedt dagelijks dagbeleving, zorg en begeleiding aan circa 1600 cliënten in 17 locaties in Amsterdam, Diemen, Huizen en Nieuw Vennep. We richten ons op veelal oudere burgers die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Je wordt onderdeel van een zeer betrokken en gemotiveerd team.

De kernwaarden die leidend zijn bij het werk binnen ons zorgdomein zijn aandacht, vertrouwen en eigen regie. Belangrijke thema’s voor de komende jaren die zijn onder andere kwaliteit in een nieuwe tijd en het meer betrekken van de informele zorg. Hoe houdt je de zorg toekomstbestendig?

Enthousiast? 
En herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan online. Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak. Voor verdere informatie over de functie kan je contact opnemen met Chris van der Hout (Directeur zorgdomein WMZO)  via cvanderhout@cordaan.nl of 0615570335 of met Esther Elfering (recruiter) via eelfering@cordaan.nl of 0617114526. Reageren kan tot vrijdag 21 april. Een assesment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature