Omschrijving

Altijd al als doktersassistent bij Cordaan willen werken? Dan is dit je kans! Per direct zoeken wij een doktersassistent voor 16 tot 24 uur per week.

Wat krijg je van ons?

Dat je in een gezellig en enthousiast team terecht komt staat voorop, verder krijg je:

  • Een een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT, FWG 40 min. €2.007,- en max. €2.971,- (bruto p/m o.b.v. 36 uur);
  • Een uitstekende pensioenregeling;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
  • Scholingsmogelijkheden.

Wie ben jij?

  • Een gediplomeerd doktersassistent (mbo niveau 4) met vakkennis, ervaring in/of affiniteit met de ouderenzorg;
  • Een zelfstandige en flexibele collega met helikopter-view, iemand die goed prioriteiten kan stellen;
  • Zeer secuur en discreet in werkzaamheden en contacten;
  • Een collega met kennis van automatisering/software (zoals een elektronisch medisch dossier, elektronisch zorgdossier, Office-applicaties).

Kom tot bloei
Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor eigen initiatief. Zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren in het dynamische Amsterdam, waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou & Cordaan.

Vereisten

Waar ga je werken?
Wij zoeken een doktersassistent voor twee locaties van Cordaan, Hof van Sloten en Nieuw Vredenburgh. Beide locaties liggen in Amsterdam West. Onze instellingen bieden o.a. senioren diverse vormen van wonen, welzijn, services, behandeling en zorg, variërend van beperkte ondersteuning tot aan intensieve verpleging van mensen met een chronische ziekte.

Wat ga je doen?

Als doktersassistent ben je de spil tussen je collega’s van de medische dienst, de cliënten, zorgmedewerkers, interne- en externe artsen, overige interne disciplines en de apotheker. Je inventariseert de hulpvraag, bepaalt de urgentie op basis van de zorgvraag, geeft (eventueel) zelfstandig medisch advies. Je maakt voor onze bewoners op verzoek van de specialist ouderengeneeskunde afspraken met zorgprofessionals, regelt eventueel het vervoer, inventariseert lab uitslagen en beheert het medisch archief. Ook kun je zelfstandig eventueel oren uitspuiten, de venapunctie verrichten, of je bent bereid dit te leren. Kortom, je bent een belangrijke schakel van de medische dienst!

Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij je Cv en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Jaap Kamphuis (manager behandelaren) via 06-52717479.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature