Omschrijving

Ben jij een ergotherapeut en wil je graag voor Cordaan werken? Dat komt mooi uit! We gaan graag samen in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. We bieden verschillende contractvormen aan, het aantal uur per week kan in overleg en het is mogelijk om op verschillende locaties in Amsterdam en Nieuw-Vennep te werken!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn.

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband of een zwangerschapswaarneming;
 • Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT in FWG 55. Min. €2.700,- en max. € 4.286,- bruto per maand o.b.v. 36u;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8.33% van je bruto jaarsalaris;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben jij?
Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een gediplomeerd ergotherapeut met affiniteit met de doelgroep Somatiek, PG of thuiszorg. We zoeken iemand die bevlogen is en die met hart en ziel voor de ouderenzorg gekozen heeft. Je bent een collega die samen met het multidisciplinaire team wilt bouwen aan de kwaliteit en innovatie van de zorg. Je bent in staat om naast het werken als behandelaar ook een coachend/adviserende rol aan te nemen in de zorgteams. Je observeert, analyseert, behandelt en begeleidt cliënten, gericht op het optimaliseren, behouden van functioneren in het dagelijks handelen en het vergroten van kwaliteit van leven. Je geeft adviezen, instructies en klinische lessen aan medewerkers. Kortom een uitdagende en boeiende functie!

Vereisten

Waar ga jij werken?

WLZ
Wij zoeken voor meerdere WLZ locaties van Cordaan een ergotherapeut, de locaties zijn gelokaliseerd in Amsterdam Noord, West, Oost en Zuid. Tevens hebben wij nog een woon- en zorgcentrum in Nieuw-Vennep. Het is mogelijk om uren te combineren.

 • Per direct voor 24 uur per week In Het Zomerpark (Nieuw-Vennep)
 • Per direct voor 24 uur per week in Eben Haëzer (Amsterdam Zuidoost)
 • Per direct voor 12 uur per week in Berkenstede (Diemen)
 • Met ingang van 1 december a.s. een zwangerschapswaarneming voor 32 uur per week (01-12 t/m 26-04) in Hof van Sloten en Gerrie Knetemannlaan (Amsterdam West)

Nieuwsgierig?
Een informele kennismaking of een bezoek aan ons behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Wil je graag een rondleiding of eerst eens een kop koffie met ons drinken? Je bent van harte welkom en schroom niet om contact met ons op te nemen. We bespreken graag de mogelijkheden met elkaar.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor inhoudelijke vragen over de WLZ kan je contact opnemen met Marjo Scheffer via 06-27744545 of Gerdien Sloot via 06-28523050 (managers behandelaren). 


Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature