Ergotherapeut AMC / Cordaan: Wijkkliniek

Omschrijving

Binnenkort starten het AMC & Cordaan een innovatieve samenwerking in onze vernieuwde locatie Eben Haëzer: de Wijkkliniek. Cliënten kunnen daar rekenen op de beste expertise op het gebied van acute ouderenzorg. Een multidisciplinair team werkt evidence-based aan de behandeling van het acute medische probleem, functiebehoud en een veilige terugkeer naar huis. Naast de Wijkkliniek komt er in Eben Haëzer ook een revalidatiecentrum en woningen voor complexe somatiek en psychogeriatrie. Voor heel Eben Haëzer geldt dat de cliënt en mantelzorger centraal staan. We werken met persoonlijke doelstellingen en bieden de mogelijkheid voor familieparticipatie. Ga jij met ons deze uitdaging aan?


De baan

Als Ergotherapeut bij Eben Haëzer ga je samen met je collega’s aan de slag om op een creatieve en vernieuwende manier invulling te geven aan de heropening van deze locatie. Je bent verantwoordelijk voor het ergotherapeutisch onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten die langdurig verblijven bij Eben Haëzer en cliënten in de buurt die van onze diensten gebruik willen maken. Tevens werk je op de revalidatieafdeling waar je samen met de cliënt onderzoekt in hoeverre een terugkeer naar de oude woonsituatie mogelijk is, en welke aanpassingen daar eventueel voor nodig zijn.
 

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent een gediplomeerd ergotherapeut en staat ingeschreven in het basis of kwaliteitsregister. Bij voorkeur heb je kennis en ervaring in zowel de eerste- als tweedelijns ergotherapeutische behandeling. Je beschikt over goede mondelinge- en communicatieve vaardigheden, bent ondernemend en flexibel ingesteld. Je kunt goed zelfstandig werken binnen een multidisciplinair team van verzorging, specialist ouderengeneeskunde en fysiotherapie. Bij voorkeur heb je ervaring in het werken met ouderen en wil je graag onderdeel uitmaken van een nieuw integraal zorgconcept waar de focus ligt op evidence-based werken.


Wat we je bieden

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. De locatie Eben Haëzer is een unieke en stimulerende werkomgeving met veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Daarnaast bieden wij:

  • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.
  • Salaris conform CAO VVT schaal FWG 55
  • Scholing en doorgroeimogelijkheden
  • Eindejaarsuitkering 7,4% van het bruto jaarsalaris
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Fietsenplan

Jouw loopbaan

Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee en biedt in samenwerking met het AMC de begeleiding die je nodig hebt om de volgende stap te maken. We bieden je  loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor eigen initiatief. Zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren in het dynamische Amsterdam, waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou & Cordaan.


Informatie & solliciteren

Neem voor meer informatie contact op met Ivo de Jong, locatiemanager Eben Haëzer, 06 – 51 05 33 21. Solliciteren kan via de button: voeg bij je CV een kort en bondige motivatie toe.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.