Ergotherapeut

Omschrijving

Wil jij van betekenis zijn voor kwetsbare ouderen? Cordaan zoekt een enthousiaste ergotherapeut voor 24 uur in de week.

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie, waarbij je je inzet voor de zorg en het welzijn van ouderen die korte of lange tijd zorg of ondersteuning nodig hebben. Daarnaast bieden wij:

 • Een parttime jaarcontract (24 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 55 min. €2.621,- en max. €4.161- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben jij?
Voor deze vacature zijn wij per direct op zoek naar een gediplomeerd ergotherapeut met affiniteit met de doelgroep somatiek en psychogeriatrie. We zoeken iemand die bevlogen is en die met hart en ziel voor de WLZ gekozen heeft. Je bent een collega die samen met het multidisciplinaire team wilt bouwen aan de kwaliteit van de zorg. Je kunt naast het werken als behandelaar ook een coachend/adviserende rol aannemen in de zorgteams. Daarnaast ben je:

 • Gediplomeerd ergotherapeut, ingeschreven in het basis- of kwaliteitsregister;
 • Je beschikt over goede mondelinge- en communicatieve vaardigheden, bent klantgericht, ondernemend en flexibel ingesteld;
 • Je bent in staat zelfstandig te werken binnen een multidisciplinair team van verzorging, specialist ouderengeneeskunde, psycholoog, fysiotherapie en logopedie en je hebt bij voorkeur affiniteit en ervaring met werken met de oudere mens.

Vereisten

Waar ga je werken?
We zoeken zowel een ergotherapeut voor Eben Haëzer (16 uur per week) als Anton de Komplein (8 uur per week).

Het onlangs gerenoveerde Eben Haëzer is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam Zuidoost in een rustige groene buurt. Er zijn woongroepen voor cliënten met dementie, woongroepen voor cliënten die lichamelijk chronisch ziek zijn en er is een afdeling waar cliënten verblijven die intensieve zorg zoals beademing krijgen. Ook is er een wijkkliniek, kortom een locatie die veel te bieden heeft.

Aan het Antom de Komplein staat een kleinschalige woonlocatie van Cordaan voor mensen met dementie van Surinaamse afkomst of die de Surinaamse leefcultuur omarmen. Anton de Komplein heeft ruimte voor cultuur en levensstijl van de bewoners.

Wat ga je doen?
De functie heeft een afwisselend takenpakket. De taken richten zich met name op de langdurige zorg en zelfstandig wonende cliënten met hulp op afroep. Een aantal taken zijn:

 • Je observeert, analyseert, behandelt en begeleidt cliënten, gericht op het optimaliseren, behouden van functioneren in het dagelijks handelen, vergoten van kwaliteit van leven;
 • Adviseren en inzetten van adequate hulpmiddelen en voorzieningen t.b.v. zowel cliënten als werknemers;
 • Verrichten van eenvoudige aanpassingen aan- en instellen van rolstoelen;
 • Geven van adviezen, instructies en klinische lessen aan medewerkers.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Wil je meer informatie over de inhoud van deze functie, neem dan contact op met Marjo Scheffer (manager behandelzaken) via 06-27744545. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.


Solliciteren kan tot 24 september 2020. 


Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature