Omschrijving

Ben jij een enthousiaste ergotherapeut met een hart voor de ouderenzorg? Dat komt mooi uit! Voor meerdere locaties in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een ergotherapeut (16 -32 uur p.w.). Enthousiast? Lees snel verder!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract voor (16-32 uur per week), met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 55, min. €3.177 en max. €4.559 bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als ergotherapeut ondersteun je je cliënten bij het vergroten van de zelfredzaamheid, participeren in de samenleving. Je stemt je therapie af op de omstandigheden van de cliënt. Je werkt daarbij intensief samen met zorgprofessionals van verschillende disciplines en draagt jouw kennis over.

Vereisten

Wie ben jij?
Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een gediplomeerd ergotherapeut met affiniteit met de doelgroep Somatiek en PG. Verder zoeken we iemand die:

 • Bevlogen is en die met hart en ziel voor de ouderenzorg gekozen heeft;
 • Je bent een collega die samen met het multidisciplinaire team wilt bouwen aan de kwaliteit en innovatie van de zorg;
 • Je bent in staat om naast het werken als behandelaar ook een coachend/adviserende rol aan te nemen in de zorgteams;
 • Je observeert, analyseert, behandelt en begeleidt cliënten, gericht op het optimaliseren, behouden van functioneren in het dagelijks handelen en het vergroten van kwaliteit van leven;
 • Je geeft adviezen, instructies en klinische lessen aan medewerkers.


Waar ga jij werken?
Buitenveldert is een nieuw, modern woon- en zorgcentrum voor ouderen in een prachtige groene omgeving in Amsterdam Zuid. Hier wonen ouderen met somatische en psychogeriatrische problematiek naast elkaar. Er werkt een hecht en gastvrij team dat gemotiveerd is de bewoners een zo prettig mogelijk verblijf te bezorgen. Gastvrijheid en vriendelijkheid staan hier hoog in het vaandel. We zoeken voor deze locatie een ergotherapeut voor 16 uur per week.

Ottho Heldringstraat in Amsterdam West is een van onze kleinschalige woonlocaties, gecombineerd met huurwoningen voor ouderen. We hebben woongroepen voor ouderen met dementie, met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is. Een van onze woongroepen is speciaal ingericht voor mensen met een islamitische achtergrond. Op de begane grond bevinden zich een huisartsenpraktijk, een praktijk voor fysiotherapie en een apotheek.

Nieuw Vredenburgh ligt aan de rand van het Rembrandtpark in Amsterdam West, in een levendige, kleurrijke buurt. Er heerst veel Amsterdamse gezelligheid. In het restaurant wordt regelmatig een borreltje gedronken, de bingo wordt drukbezocht en het trekt veel mensen vanuit de wijk om bijvoorbeeld vrijwilligerswerk te doen. Nieuw Vredenburgh is een grootschalige locatie en heeft 1-kamperappartementen voor ouderen, en een speciale afdeling voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is ook een ruimte voor dagbesteding voor ouderen met een verstandelijke beperking. Voor de locaties in west zoeken we iemand voor 32uur per week die op beide locaties zal werken.


Enthousiast?
Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chantal Vingerling (recruiter) via cvingerling@cordaan.nl of 06 - 28171503. Solliciteren is mogelijk tot woensdag 4 oktober.


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature