Ergotherapeut – Anton de Kom

Omschrijving

Voor onze kleinschalige woonlocatie Anton de Kom zoeken wij een enthousiaste ergotherapeut met hart voor de ouderenzorg (4 uur per week, eventueel via de flexpool meer uren mogelijk). Je hebt ervaring in de intramurale behandeling van ergotherapie en het lijkt je leuk om te werken met mensen van Surinaamse afkomst of die de Surinaamse leefcultuur omarmen.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn.

  • Een jaarcontract (4 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT in FWG 55. Min. €2.621,- en max. € 4.161,- bruto per maand o.b.v. 36u;
  • Een goede pensioenregeling ;
  • Eindejaarsuitkering van 8.33% van je bruto jaarsalaris;
  • Scholingsmogelijkheden;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben jij?
Voor deze vacature zijn wij per direct op zoek naar een gediplomeerd ergotherapeut met affiniteit met de doelgroep (psychogeriatrie). We zoeken iemand die bevlogen is en die met hart en ziel voor de WLZ gekozen heeft. Je bent een collega die samen met het multidisciplinaire team wilt bouwen aan de kwaliteit en innovatie van de zorg waar Cordaan veel aandacht aan besteed. Je kunt naast het werken als behandelaar ook een coachend/adviserende rol aannemen in de zorgteams.

Waar ga je werken?
Anton de Komplein is een locatie voor kleinschalig wonen (psychogeriatrie) in Zuidoost, met aandacht voor de Surinaamse cultuur. Anton de Komplein heeft twee etages met in totaal 30 appartementen.

Vereisten

Wat ga je doen?
Als ergotherapeut ben jij belangrijk voor je cliënt. Samen vormen jullie een team en werk je aan zijn of haar doelen. Je begeleidt, ondersteunt en motiveert onze bewoners. Veel voorkomende taken zijn het geven van adviezen omtrent zitten/liggen, decubituspreventie en het indiceren van passende hulpmiddelen/aanpassingen. Je adviseert en instrueert andere zorgverleners bij de zorgverlening en het gebruik van hulpmiddelen. Het vergroten van de zelfredzaamheid van de bewoners staat hierbij op de voorgrond. Dit doe je door de mogelijkheden van het alledaags handelen te onderzoeken en te trainen. Bovendien onderhoud je nauw contacten met andere disciplines om de behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen. In combinatie met jouw deskundigheid en enthousiasme draag jij bij aan een prettige woonomgeving voor onze bewoners.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Wil je meer informatie over de inhoud van deze functie, neem dan contact op met Marjo Scheffer (manager behandelzaken) via 06-27744545. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature