Ergotherapeut (flexpool) - Geriatrische Revalidatie Zorg

Omschrijving

Cordaan zoekt een enthousiaste ergotherapeut voor de flexpool. Heb jij ervaring in de geriatrische revalidatie zorg (GRZ) en ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar? Dan horen wij graag van je!


Wat ga je doen?
Het takenpakket van de ergotherapeut bestaat uit het in kaart brengen, adviseren en begeleiden van patiënten om hun revalidatiedoel te behalen, bijvoorbeeld na een orthopedische ingreep of neurologische aandoening.

Waar ga je werken?
Werken bij de flexpool is ideaal omdat je verzekerd bent van minimaal 16 uur werk per week. Je geeft iedere week je beschikbaarheid door wanneer en hoeveel uur je kunt werken. Je zal worden ingezet op de locatie genaamd Hof van Sloten maar het kan voorkomen als er op een andere locatie uren beschikbaar zijn je daar ingezet wordt. Hof van Sloten is een verpleeghuis én expertisecentrum geriatrische revalidatie. Het expertisecentrum laat zich het beste omschrijven als zorg tussen ziekenhuis en thuis in: alles richt zich op een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt.

Vereisten

Wie ben je?
Voor de flexpool zijn wij per direct op zoek naar een gediplomeerd ergotherapeut met affiniteit met de doelgroep. Je vindt het leuk om in een multidisciplinair team samen te werken en kent de inhoud van geriatrische revalidatiezorg.


Wat krijg je van ons?

  • Je krijgt van ons een min/max contract voor minimaal 16 uur per week met mogelijkheid tot verlenging bij gebleken geschiktheid. 
  • Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT in FWG 55. Min. € 2.533,- en max. € 4.021,- bruto per maand o.b.v. 36u.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Pensioenregeling.
  • Eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris.
  • Scholingsmogelijkheden (niet direct binnen het Flexbureau).

Enthousiast?
Zoek jij een prettige werkomgeving, fijne collega’s en voldoe jij aan beschreven profiel, aarzel dan niet en solliciteer! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henny Otto (teammanager) via 06-53518451. Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij jouw CV en korte motivatie.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.