Omschrijving

Ben jij een enthousiaste ergotherapeut met een hart voor de revalidatiezorg en ouderen? Dat komt mooi uit! Voor locatie de Die in Amsterdam Noord zijn wij van februari 2024 tot september 2024 op zoek naar een ergotherapeut ter zwangerschapsvervanging en daarna verlening(16 -32 uur p.w.). Enthousiast? Lees snel verder! 


Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

 • Een 7 maanden contract voor (16-32 uur per week), start februari 2024;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 55, min. €3335,- en max. €4786,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen? 
Als ergotherapeut ondersteun je je cliënten bij het vergroten van de zelfredzaamheid, participeren in de samenleving. Je stemt je therapie af op de omstandigheden van de cliënt. Je werkt daarbij intensief samen met zorgprofessionals van verschillende disciplines en draagt jouw kennis over.

Als de zwangerschapsvervanging klaar is kunnen we samen kijken of er ergens anders binnen Cordaan plek is als ergotherapeut. 

Vereisten

Wie ben jij?
Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een gediplomeerd ergotherapeut. We staan open voor een beginnend ergotherapeut. Verder zoeken we:

 • Iemand die bevlogen is en die met hart en ziel voor de ouderen revalidatiezorg gekozen heeft;
 • Een collega die samen met het multidisciplinaire team wilt bouwen aan de kwaliteit en innovatie van de zorg waarbij je advies , instructies en klinische lessen geeft aan medewerkers;
 • Iemand die n staat is om naast het werken als behandelaar ook een coachend/adviserende rol aan te nemen in de zorgteams;
 • Je observeert, analyseert, behandelt en begeleidt cliënten, gericht op het optimaliseren, behouden van functioneren in het dagelijks handelen en het vergroten van kwaliteit van leven.

Waar ga jij werken?
Je maakt onderdeel uit van het Expertisecentrum GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg). Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze multidisciplinaire ontwikkelteams werken hieraan, door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap. Je zult werken op locatie De Die in Amsterdam Noord.

Op deze locatie verblijven cliënten met trauma, hartfalen, COPD, covid, orthopedie en andere problematiek.


Enthousiast?
Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chantal Vingerling (recruiter) via cvingerling@cordaan.nl of 06 - 28171503. Solliciteren is mogelijk tot en met 1 januari 2024


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature