Ergotherapeut in de Wijk

Omschrijving

Wat ga je doen?

Als ergotherapeut in de wijk bij Cordaan ondersteun je ouderen in het optimaal uitvoeren van de ADL-handelingen thuis. Je helpt je cliënten bij het vergroten van de zelfredzaamheid, participeren in de samenleving en het zelfstandig en in welbevinden thuis wonen. Je werkt samen in een multidisciplinair team met wijkzorg, huisarts en andere behandelaren. Vanuit jouw specialisme heb je hierbij een signalerende en adviserende rol.


Wie ben jij? 
Je bent een gediplomeerd ergotherapeut en je bent beschikbaar voor 24-32 uur per week. Je hebt kennis en ervaring in de eerste ergotherapeutische behandeling. Als ergotherapeut werk je zeer zelfstandig in de wijk. Je vindt het leuk om de cliënt in zijn eigen omgeving te behandelen en kan je therapie afstemmen op omstandigheden van de cliënt. Je bent ondernemend, zoekt actief verbinding met de wijkverpleegkundigen, wijkteams, verwijzers en andere behandelaren/disciplines en draagt graag je kennis over. Je bouwt in je eigen gebied een mooi netwerk op met verwijzers, behandelaren, wijkteams en andere (sociale) wijkondersteuners. Je hebt affiniteit met de doelgroepen ouderen en verdiept je graag of wil je graag gaan verdiepen in een specialisme zoals Parkinson, dementie, oncologie of COPD. Je ziet en benut kansen om jouw dienstverlening aan te passen aan de ontwikkelingen in de wijk.


Waar ga je werken?

Cordaan Thuiszorg bestaat uit 14 clusters waarin zorg in de wijk wordt geboden, verdeeld over drie gebieden in Amsterdam. De wijkverpleegkundigen en de collega’s van de wijkteams stemmen de zorg en ondersteuning voor de cliënten op elkaar af en verbinden verschillende partijen in de wijk. Als ergotherapeut in de Wijk maak je deel uit van het expertise team in Amsterdam Noord en centrum. Het expertiseteam bestaat uit fysiotherapeuten, ergotherapeuten, casemanagers dementie en gespecialiseerd verpleegkundigen.

Vereisten

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

· Een jaarcontract (24-36 uur) met uitzicht op vast dienstverband.

· Salaris conform CAO VVT schaal FWG 55 (maximaal € 3.866,52 op basis van een full time dienstverband)

· Scholing en doorgroeimogelijkheden

· Eindejaarsuitkering 7% van het bruto jaarsalaris

· Pensioenregeling


Enthousiast?

Solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie kun je bellen met Riana Siegmann, manager wijkverpleging, 06 211 260 49.